GALATASARAY

Galatasaray'da seçim tehlikeye girdi! Üyeler mahkemeye gidiyor

Galatasaray Spor Kulübü'nde 19 Haziran günü yapılması planlanan seçim, bazı üyelerin mahkemeye gitmeye karar vermesi sebebiyle tehlikeye girdi.

Galatasaray'da seçim tehlikeye girdi! Üyeler mahkemeye gidiyor

Sarı kırmızılı kulüpte 19 Haziran’daki seçim ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Mali genel kurulda ibra olmadan seçimli genel kurula geçen Galatasaray’da seçim yine tehlikeye girdi. Yürütmeyi durdurma kararı için harekete geçildiği öğrenildi. Böylece seçimden önce pandemi nedeniyle yapılmayan iki mali kongrenin öncelikle yapılması, ardından da seçime gidilmesi teklif edilecek.

Seçimde sonuçların istedikleri gibi olmaması durumunda bazı adayların da bu konuyu işleyeceği öğrenildi. Seçim sonuçlarına itiraz edileceği ve mali kongre yapılmadan sandığa gidilmesinin tüzüğüne göre mümkün olmadığı da özellikle belirtilecek.

Renk seçimi yapılacak

Galatasaray’da 12-19 Haziran tarihlerinde yapılacak başkanlık seçimi öncesinde adaylar bugün renk seçimine katılacak. Türk Telekom Stadı’nda yapılacak kura 18.00’de başlayacak. Işın Çelebi’nin adaylıktan çekilmesinin ardından Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas, Yiğit Şardan ve İbrahim Özdemir renklerini belirleyecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER