Nisan 2020 Haberleri

Sörloth'a bu kez de Chelsea talip oldu

Sörloth'a bu kez de Chelsea talip oldu Bu sezonki performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Alexander Sörloth devleri peşine takmaya devam ediyor. Sörloth'a bu kez de Chelsea talip oldu.

Neymar'ın maaşı dudak uçuklattı

Neymar'ın maaşı dudak uçuklattı Koronavirüs nedeniyle ekonomik olarak darbe yiyen Avrupa futbolunun en zengin kulüplerinden Paris Saint Germain, Neymar transferinde büyük hayal kırıklığı yaşadı. PSG, 3 yılda oynadığı sadece 80 maç için Neymar'a 111 milyon euro maaş ödedi.

Hasan Şaş ve Ümit Davala ayrılıyor mu? Açıklama geldi

Hasan Şaş ve Ümit Davala ayrılıyor mu? Açıklama geldi Galatasaray Teknik direktörü Fatih Terim'in iki yardımcısıyla yollarını ayrılacağı yönündeki haberlerle ilgili Abdurrahim Albayrak'tan açıklama geldi.

Quaresma futbol kariyerini bitirmek istiyor

Quaresma futbol kariyerini bitirmek istiyor Sezon başında Beşiktaş'tan Kasımpaşa'ya tranfser olan Ricardo Quaresma, İstanbul ekibiyle olan kontratı ve 1 yıl uzatma opsiyonu hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Bilal Budak'ın transferi için Manisaspor'la anlaştı

Beşiktaş TFF 3. Lig'den o isimle anlaştı Koronavirüs pandemisi nedeniyle iyice ekonomik olarak dibe çöken Manisaspor'un Bilal transferinde Beşiktaş'la el sıkıştığı bildirildi. Siyah-beyazlıların da hem orta saha hem de forvette görev yapabilen Bilal'i geleceğe yatırım amacıyla kadrosuna dahil edeceği vurgulandı.

Fenerbahçe Lucescu ile anlaştı

Fenerbahçe aradığı hocayı buldu Gündemindeki birçok hocayla görüşen sarı-lacivertlilerin uzun süredir temas halinde olduğu Razvan Lucescu için ülkesi Romanya'da önemli iddialar ortaya atıldı.

Nani Fenerbahçe'yi Real Madrid'e benzetti

Nani Fenerbahçe'yi Real Madrid'e benzetti Manchester United'dan gelişi büyük olay olan Luis Nani kendisinin de yer aldığı 2015-16 yılındaki Fenerbahçe kadrosunu Real Madrid'e benzetti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER