Ocak 2020 Haberleri

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper taraftarlarla bir araya geldi

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper taraftarlarla bir araya geldi Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç öncesi Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, taraftar gruplarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Rıza Çalımbay’a sürpriz doğum günü

Rıza Çalımbay’a sürpriz doğum günü Sivas Valisi Salih Ayhan, DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın doğum gününü kutladı.

Trabzonspor’dan Beşiktaş’a Guilherme çalımı

Trabzonspor’dan Beşiktaş’a Guilherme çalımı Beşiktaş’ın ara transfer döneminde gündeminde yer alan Guilherme ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Trabzonspor, Guilherme ile ilgili Beşiktaş’a resmen transfer çalımı attı.

Şenol Güneş’ten Emre Akbaba’ya EURO 2020 teklifi

Emre Akbaba’ya sürpriz teklif Galatasaray’da sakatlığının ardından sahalara dönen Emre Akbaba performansıyla, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in gözüne girmeyi başardı. Şenol Güneş, yıldız oyuncuyu EURO 2020 kadrosuna katmayı düşünüyor.

Falcao Emre Mor’a ağzının payını verdi

Falcao Emre Mor’a ağzının payını verdi Galataasaray’da Radamel Falcao ile Emre Mor arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Geçtiğimiz günlerde Falcao’nun takımı motive etmek için söylediği sözlere ‘işine bak’ diye karşılık veren Emre Mor’a, Falcao ağzının payını verdi.

Ersun Yanal’a Azerbaycan’dan sürpriz teklif

Fenerbahçe'de Ersun Yanal alarmı Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal’a sürpriz teklif geldi. Yapılan Azerbaycan Futbol Federasyonu’nun konferasında Azerbaycan Milli Takımı ile tecrübeli hocanın ismi anılmaya başlandı.

Mustafa Cengiz’in oğlundan Fatih Terim’i çıldırtan hamle

Fatih Terim’i çıldırtan hamle Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in oğlu Sarper Cengiz, teknik direktör Fatih Terim’i çıldırtan bir hamle yaptı. Sarper Cengiz, Didier Drogba ile görüşerek Fatih Terim’in yerine getirmek istediği belirtildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER