Ocak 2020 Haberleri

Ahmet Nur Çebi'den Sergen Yalçın açıklaması

Ahmet Nur Çebi'den Sergen Yalçın açıklaması Başkan Ahmet Nur Çebi, görevine son verilen Abdullah Avcı’nın yerine, Beşiktaş’ın efsane ismi Sergen Yalçın’ı getirmek istediğini bildirdi.

Galatasaray'da mesele Arda Turan değil!

Galatasaray'da mesele Arda Turan değil! Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz ile teknik direktör Fatih Terim arasındaki kriz, birikmiş sorunların bir patlaması olarak gösterildi.

Fenerbahçe Vedat Muriç ve Max Kruse ile 3 puanı kaptı

Fenerbahçe Muriç ve Kruse ile 3 puanı kaptı Süper Lig'in 19. haftasında şampiyonluk yarışı açısından büyük önem taşıyan mücadelede Fenerbahçe, sahasında Medipol Başakşehir'i Kruse ve Muriç'in golleriyle 2-0 yendi.

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçı ertelendi!

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçı ertelendi! Süper Lig'in 19. Haftasında 27 Ocak Pazartesi günü oynanması planlanan BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçı, merkez üssü Sivrice olan ve Elazığ ile Malatya illerimizde can kayıplarına yol açan deprem nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Sürpriz gelişme! Beşiktaş'ta Samet Aybaba sesleri!

Sürpriz gelişme! Beşiktaş'ta Samet Aybaba sesleri! Önceki gün Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan sonra sürpriz bir isim daha oraya atıldı.

Mario Lemina için İngiliz devleri takipte

Mario Lemina için İngiliz devleri takipte Kiralık olarak Galatasaray forması giyen ve son haftalardaki performansıyla çıkışa geçen Mario Lemina için İngiliz ekipleri Manchester United ve Arsenal'in devrede olduğu iddia edildi.

TFF Fenerbahçe'nin Ricardo Rodriguez transferine onay verdi

Fenerbahçe'ye müjde! TFF onay verdi Fenerbahçe'nin uzun zamandır uğraştığı sol bek bölgesi için transfer gelişmesi yaşandı. Dün açıklanan ve transfer için yetmeyen TFF limit konusunun ardından İtalyan gazeteci Nicolo Schira, "TFF, Fenerbahçe'nin Ricardo Rodriguez transferine onay verdi" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER