Ocak 2020 Haberleri

Nihat Özdemir Ali Koç'un açıklamalarını değerlendirdi

Nihat Özdemir Ali Koç'un açıklamalarını değerlendirdi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, "Futbol takımlarımızın hiçbir hakkı ziyan olmaz. Hepsi gerekli şekilde değerlendirilir ve kurullarımız o kararları verirler. Biz de federasyon yönetimi olarak bu kararları uygularız." dedi.

Başakşehir 2. Lig takımına yenildi Türkiye Kupası'na veda etti

Kırklarelispor Başakşehir'i kupadan eledi Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir, 1-1'in rövanşında TFF 2. Lig ekibi Kırklarelispor ile golsüz berabere kalarak, Ziraat Türkiye Kupası'na son 16 turunda veda etti. Kupanın sürpriz ekibi Kırklarelispor zorlu rakibini saf dışı bırakarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Galatasaray'dan tam isabet! İstikrar sorunu çözüldü

Galatasaray'dan tam isabet! İstikrar sorunu çözüldü Sezonun ilk yarısındaki durağan futbolu hızlandırmak ve tempolu bir oyuna geçmek için ara transferde birçok hamle yapan Galatasaray, şimdiden tam isabet sağladı. İkinci yarının ilk haftasında Denizlispor’u mağlup eden Sarı-kırmızılılar’da bazı oyuncuların performansı, sezonun kalan kısmı için ümit veriyor.

İspanya'da herkes Guti Hernandez'i konuşuyor

İspanya'da herkes Guti Hernandez'i konuşuyor İspanya 2'nci Ligi'nde Real Madrid'in efsane futbolcularından Guti Hernandez'in teknik direktörlüğünü yaptığı Almeria fırtınası esiyor. Guti, Almeria'yı İspanya 2'nci Ligi'nde zirveye çıkardı.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a cevap!

Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a cevap! Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu, sponsorluk anlaşmasında basına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Loris Karius dönemi bitti!

Beşiktaş'ta Loris Karius dönemi bitti! Siyah-Beyazlılar, Loris Karius'un istikrarsız görüntüsünün ardından sezon sonunda bitecek kiralık anlaşmasını şimdiden uzatmama kararı aldı. Sivasspor karşılaşmasındaki hatasını bardağı taşıran son damla olarak gören yönetim, yeni sezona başka kaleciyle başlayacak.

Trabzonspor bombayı patlattı! Chelsea'den Eddie Newton ile anlaştı

Chelsea'nin hocası Trabzonspor ile anlaştı Trabzonspor, yardımcı antrenörlük görevi için İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'da menajer Frank Lampard'ın yardımcısı olarak görev yapan 48 yaşındaki Eddie Newton ile prensip anlaşmasına vardı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER