GALATASARAY

Şenol Güneş’ten Emre Akbaba’ya EURO 2020 teklifi

Galatasaray’da sakatlığının ardından sahalara dönen Emre Akbaba performansıyla, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in gözüne girmeyi başardı. Şenol Güneş, yıldız oyuncuyu EURO 2020 kadrosuna katmayı düşünüyor.

Şenol Güneş’ten Emre Akbaba’ya EURO 2020 teklifi

Emre Akbaba ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Sakatlığı nedeniyle sahalardan 8 ay uzak kalan futbolcunun geri dönüşü muhteşem oldu. Oynadığı futbolla ve sahalardaki performansıyla A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in dikkatini çeken isim oldu.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Rizespor’a ve Süper Lig’de de Denizlispor ile Konyaspor’a attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine toplayan Emre Akbaba’ya, Şenol Güneş’ten sürpriz bir teklif geldi. Şenol Güneş yıldız futbolcuyu EURO 2020 kadrosuna katmayı düşünüyor.

Yusuf Yazıcı’nın sakatlığı sebebiyle Emre Akbaba’nın, Hakan Çalhanoğlu ile birlikte ilk 11’de oynatılması bekleniyor. Emre Akbaba'nın Galatasaray'la sözleşmesi 2021'de sona eriyor. EURO 2020'de vitrine çıkması söz konusu olan tecrübeli futbolcunun serbest kalma maddesi ise 15 milyon Euro olduğu öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER