Ocak 2020 Haberleri

Fenerbahçe Barış Alıcı transferini resmen açıkladı

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı Fenerbahçe, Barış Alıcı'nın Belçika ekibi Westerlo'ya kiralandığını açıkladı.

Sergen Yalçın 14 yıl sonra geri döndü! Ödenecek ücret...

Sergen Yalçın 14 yıl sonra geri döndü! Ödenecek ücret... Sergen Yalçın altyapısından yetişip, 10 sezon başarıdan başarıya koştuğu Beşiktaş’a 14 yıl sonra teknik direktör olarak geri döndü.

AİHM'den TFF Tahkim Kurulu hakkında çok konuşulacak karar

AİHM'den TFF hakkında çok konuşulacak karar Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun "bağımsız ve tarafsız bir organ" olmadığı ve yapısının değiştirilmesi gerektiği yönünde bir karar aldı.

Ankaragücü'nün transfer yasağı kaldırıldı

Ankaragücü'nün transfer yasağı kaldırıldı Son dakika haberine göre; Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün transfer yasağı kaldırıldı. Sarı-Lacivertli ekip, Başakşehir'den Gökhan İnler, Erzurumspor'dan Rashad Muhammed ve Venezuelalı forvet Eduard Bello ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray'dan Falcao ve Saracchi açıklaması

Galatasaray'dan Falcao ve Saracchi açıklaması Galatasaray'da Konyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Radamel Falcao ve Marcelo Saracchi'nin sağ uyluk arka adalesinde orta derecede zorlanma tespit edildi.

Flaş haber! FIFA Cüneyt Çakır'ın biletini kesti!

Flaş haber! FIFA Cüneyt Çakır'ın biletini kesti! Türkiye'de neredeyse tartışmasız maçı olmayan Cüneyt Çakır, FIFA'nın 2022 Dünya Kupası için çağrı yaptığı hakem listesinde yer almadı.

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a istediği ilk oyuncu

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a istediği ilk oyuncu Beşiktaş'la 1,5 yıllığına anlaşmaya varan teknik direktör Sergen Yalçın'ın eski öğrencisi Guilherme tecrübeli teknik direktörün istediği ilk oyuncu oldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER