Ocak 2020 Haberleri

Hüseyin Çimşir'i Fenerbahçe maçı heyecanı sardı

Hüseyin Çimşir'i derbi heyecanı sardı Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir'i, Fenerbahçe maçı heyecanı sardı. Genç teknik adam Fenerbahçe maçıyla İstanbul'un 3 büyüklerine karşı ilk maçında galip gelmeye çalışacak.

LeBron'dan Kobe'ye duygu yüklü mektup!

LeBron'dan Kobe'ye duygu yüklü mektup! Los Angeles'ın yıldızı LeBron James, yaşamını elim bir helikopter kazasında kaybeden Kobe Bryant için duygu yüklü bir mektup kaleme aldı.

Nihat Özdemir'den 'erteleme' açıklaması!

Nihat Özdemir'den 'erteleme' açıklaması! TFF Başkanı Nihat Özdemir, erteleme kararıyla ilgili konuştu: "Bizi ne Fenerbahçe ne Galatasaray ne Beşiktaş ne de Trabzonspor'un çıkarları ilgilendirmez. Biz Türk futbolu için doğru kararları almakla mükellefiz. Orada acı bir deprem olmuş. Biz böyle uygun gördük." dedi.

Club Brugge'den Diagne açıklaması

Club Brugge'den Diagne açıklaması Club Brugge'de kadro dışı kalan Mbaye Diagne için takım arkadaşlarından çarpıcı açıklamalar geldi.

Gaziantep FK'den kural hatası başvurusu

Gaziantep FK'den kural hatası başvurusu Gaziantep FK, Gençlerbirliği maçında "kural hatası" yapıldığı gerekçesiyle TFF'ye başvuracağını açıkladı.

Flaş gelişme! Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi!

Flaş gelişme! Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi! Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi... Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Derbi sonrası Cengiz Ünder'e övgü dolu sözler!

Derbi sonrası Cengiz Ünder'e övgü dolu sözler! İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma'da forma giyen milli oyuncu Cengiz Ünder'in, Lazio ile oynanan derbideki performansı övgü topladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER