Ocak 2020 Haberleri

Beşiktaş Mircea Lucescu için düğmeye bastı

Beşiktaş'ta Lucescu sesleri Abdullah Avcı’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Sergen Yalçın’ı getiren Beşiktaş Yönetimi şimdi de sportif direktörlük için kolları sıvamış durumda. Siyah beyazlıların sportif direktörlüğe Mircea Lucescu’yu getirmek için düğmeye bastığı öğrenildi.

Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor taraftarına seslendi

Fenerbahçe maçı öncesi kritik çağrı Kritik Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo mavili taraftara seslendi. Ahmet Ağaoğlu taraftara motive edici sözler söyledi.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi resmen başladı

Sergen Yalçın dönemi resmen başladı Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş Kulübü tecrübeli hocanın sözleşmesinin feshedildiğini KAP’a bildirdi.

Fenerbahçe'de Falette sıkıntısı

Fenerbahçe'de Falette sıkıntısı Fenerbahçe’nin devre arası transfer dönemindeki belirsizliği devam ediyor. Harcama limitleri konusunda birçok çalışma yapan sarı-lacivertliler, bir türlü beklenen adımları atamadı.

Trabzonspor ve Beşiktaş arasında 'Guilherme' savaşı!

Trabzonspor ve Beşiktaş arasında 'Guilherme' savaşı! Trabzonspor'da orta sahayı güçlendirmek için yapılan girişimlerde sürpriz bir yıldız gündeme geldi. Bordo-Mavililer, İsmi bir süredir Beşiktaş ile anılan ancak transferi gerçekleşmeyen Yeni Malatyasporlu Guilherme için devreye girdi.

Falcao ile Emre Mor arasında kriz çıktı!

Falcao ile Emre Mor arasında kriz çıktı! Yaz transfer döneminde büyük umutlarla Galatasaray'a transfer olan Emre Mor'dan ilginç bir çıkış geldi. Falcao ile Emre Mor arasında yaşanan kriz günler sonra ortaya çıktı.

Sergen Yalçın'a Abdullah Avcı engeli

Sergen Yalçın'a Abdullah Avcı engeli Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerle bir araya gelen ve 1.5 yıllık sözleşme için el sıkışan Sergen Yalçın'ın henüz kamuoyuna resmi bir şekilde tanıtılmama nedeninin Abdullah Avcı olduğu iddia edildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER