Ocak 2020 Haberleri

Sivasspor'da Yatabare krize yol açtı

Sivasspor'da Yatabare krize yol açtı Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Yatabare'nin 4 hafta sahalardan uzak kalacağını belirterek acil şekilde forvet baktıklarını söyledi.

Tahkim Kurulu Fenerbahçe'nin 'harcama limiti' başvurusunu reddetti

Ali Koç'a kötü haber! İstediği olmadı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'harcama limiti' konusunda açıklamalarının ardından sarı lacivertli kulüp Tahkim Kurulu'na 'limit arrtırma' başvurusunda bulunmuşlardı. Tahkim Kurulu konuyla ilgili kararını verdi. Fenerbahçe'nin 'harcama limiti' başvurusunu reddetti.

İbrahimovic Tatlıses hayranı çıktı

İbrahim Tatlıses hayranı çıktı Milan'da forma giyen yıldız oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, Zlatan İbrahimovic ile ilgili şaşırtan bir açıklama yaptı. Çalhanoğlu'nun açıklamasına göre, İbrahim Ovic tam bir İbrahim Tatlıses hayranı ve Türk müziklerini de çok seviyor.

Vodafone Park'ta Sergen Yalçın coşkusu

Vodafone Park'ta Sergen Yalçın coşkusu Beşiktaş yönetimi tarafından, Abdullah Avcı'nın siyah beyazlı kulüpten ayrılması üzerine, Sergen Yalçın ile anlaşma sağlandı. Sergen Yalçın bugün saat 19.03'te Vodafone Park'a gelerek taraftar önünde resmi olarak Beşiktaş ile 1.5 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Mehmet Demirkol'dan Arda Turan ile ilgili çarpıcı yorum

Arda Turan ile ilgili çarpıcı yorum BeIN Sports ekranlarında yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, Arda Turan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demirkol, futbol gündemini de yorumlarken Arda Turan ile ilgili 'eninde sonunda Galatasaray'a gelecek' şeklinde ifadeler kullandı.

PFDK kulüplere ceza yağdırdı

PFDK kulüplere ceza yağdırdı PFDK'dan Süper Lig kulüpleriyle ilgili flaş bir açıklama geldi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), yaptığı açıklamada kulüplere ceza yağdırdı.

Fenerbahçe'den taraftara Simon Falette müjdesi

Taraftara Simon Falette müjdesi Ara transfer döneminde Almanya'dan Fenerbahçe'ye gelen Simon Falette ile ilgili sarı lacivertlileri sevindiren bir gelişme yaşandı. Simon Falette'nin lisansının çıkarıldığı belirtildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER