SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'dan Arda Turan ile ilgili çarpıcı yorum

BeIN Sports ekranlarında yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, Arda Turan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demirkol, futbol gündemini de yorumlarken Arda Turan ile ilgili 'eninde sonunda Galatasaray'a gelecek' şeklinde ifadeler kullandı.

Mehmet Demirkol'dan Arda Turan ile ilgili çarpıcı yorum

Süper Lig'de ara transfer dönemini ve kulüplerin durumu ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan yorumcu Mehmet Demirkol, Arda Turan ile ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları;

"Ben anlamıyorum, neden bizim futbolcular emekli olmadan önce Amerika'da gidip top oynamazlar? Spor yönetimi açısından Amerika başka bir yer. Cruyff şöyle demişti transfer olduğunda: 'Amerika, Avrupa'nın 50 yıl ötesinde'. Oyuncuların kendilerini geliştirmeleri konusunda iyi olabilir gibi geliyor bana. "

Arda Turan Galatasaray'a transfer olacak

"Arda yapabilir örneğin. Çünkü eninde sonunda Galatasaray'a transfer olacak. Dünkü açıklama ve ona verilen tepkilerden onu anladım ben."

Sergen attı şampiyonluk geldi

"Sergen hocaya sezon sonuna kadar 1.903 liralık sözleşme yapılsın. Kalanını seneye alır. Sergen hoca transferi çok heyecan verici. Buradaki tek sorun Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durum. Sergen Yalçın bir mega star. Beşiktaş'ta da Türkiye'de de eşi benzeri yok. Abdullah Avcı için çok hızlı karar verildi. Belki mecbur kalındı. Bazen olmaz. Sergen hoca puan olarak başarısız olsa da hızlı karar verilmemeli.Abdullah Avcı bir 'winner' değil. Beşiktaş'la birlikte olabilirdi, o yola giremedi. Geçen sene, ondan önceki sene şampiyonluk kayıpları... Maalesef olmadı, kupası yok hala. Sergen Yalçın, bir 'winner'dır. 'Sergen attı, şampiyonluk geldi.' Teknik direktör olarak değildir ama isim olarak Sergen Yalçın bir 'winner'dır."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER