GALATASARAY

Mustafa Cengiz’in oğlundan Fatih Terim’i çıldırtan hamle

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in oğlu Sarper Cengiz, teknik direktör Fatih Terim’i çıldırtan bir hamle yaptı. Sarper Cengiz, Didier Drogba ile görüşerek Fatih Terim’in yerine getirmek istediği belirtildi.

Mustafa Cengiz’in oğlundan Fatih Terim’i çıldırtan hamle

Galatasaray’da Fatih Terim için ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz’in oğlu Sarper Cengiz teknik direktörlük konusunda flaş bir hamlede bulundu.

Sarper Cengiz, Didier Drogba ile görüşerek sarı kırmızılı takımı ona emanet etmek istediği öğrenildi.

Takvim’in haberine göre, Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim ile arasındaki gerginlik sebebiyle tecrübeli hocayı göndermek istiyor. Bunu yaparken de taraftarın gönlünde taht kuran Didier Drogba’yı takıma getirerek sarı kırmızılı taraftarı da mutlu etmek istiyor.

Drogba ile görüşüldü

Başkan Mustafa Cengiz’in oğlu Sarper Cengiz bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede Galatasaray’ın planları konuşuldu.

Didier Drogba Galatasaray’a gelir mi?

Ortaya atılan bu iddianın ardından akıllarda tek soru belirdi: Didier Drogba gelir mi?... 2013 yılında Galatasaray’daki performansıyla sarı kırmızılı taraftarını gönlünü fetheden Didier Drogba 2018 yılında futbolculuk kariyerini noktaladı. Teknik direktörlük konusunda Galatasaray ile anlaşma sağlar mı henüz ortada net bir şey yok. Ama şunu belirtmek gerekirse Didier Drogba ile Fatih Terim’in arası çok iyi. İki isim nerdeyse abi kardeş gibiler.

Fatih Terim ve Mustafa Cengiz arasında ne oldu?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim’e yönelik basın toplantısı yaptı. Toplantıda Cengiz, Terim’i hedef alarak “Ayrı fikirlerdeysek ayrı yollara gitmeliyiz" diyerek istifa çağrısı yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER