FENERBAHÇE

Ersun Yanal’a Azerbaycan’dan sürpriz teklif

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal’a sürpriz teklif geldi. Yapılan Azerbaycan Futbol Federasyonu’nun konferasında Azerbaycan Milli Takımı ile tecrübeli hocanın ismi anılmaya başlandı.

Ersun Yanal’a Azerbaycan’dan sürpriz teklif

Azerbaycan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ı gündemine aldı. Azerbaycan Futbol Federasyonu’nun yaptığı toplantıda ülke futboluna dair birçok konu konuşuldu. Konuşulan konular arasında Azerbaycan Milli Takımı’nda teknik direktör kim olacak?

Çok isim var ama…

Milli Takım teknik direktörü Hırvat Nikola Jurjevic’in ayrılık kararının ardından teknik direktörlük koltuğu boşa çıktı. Birçok ismi gündemine alan Azerbaycan Futbol Federasyonu, Fenerbahçe’nin başında olan teknik direktör Ersun Yanal’ı listeye ekledi.

Milliyet’in haberine göre,  Nikola Jurjevic’in ayrılığından beri boşta duran koltuğa kim oturacak henüz belli değil. Spartak Moskova’dan ayrıldıktan sonra boşta olan Rus hoca Oleg Kononov, Torino, Udinese ve Arnavutluk Milli Takımı gibi ekipleri çalıştırmış Giovanni de Biasi, Umman Milli Takımı’nın Hırvat çalıştırıcısı Branko Ivankovic, İtalya Milli Takımı’nın eski hocası Luigi di Biaggio ve bir dönem Galatasaray’ı da çalıştıran Cesare Prandelli’nin de adaylar arasında yer alıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER