Mart 2019 Haberleri

Abdullah Avcı'dan Beşiktaş iddialarına cevap geldi

Abdullah Avcı Beşiktaş'a gidecek mi? İşte cevap Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında evinde Atiker Konyaspor'u ağırlayacak Medipol Başakşehir, milli takım arasında hazırlıklarına devam ediyor. Turuncu lacivertli takımın teknik direktörü Abdullah Avcı bugün basına açık yapılan çalışmalar öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Solskjaer'den Liverpool'lu yıldıza 'evimi boşalt' uyarısı

Solskjaer'den Liverpool'lu yıldıza 'evimi boşalt' uyarısı Manchester United’dan tam zamanlı kontratı kapan Solskjaer’in evinde şu an kiracı olarak Liverpool’un stoperi Van Dijk kalıyor. Ailesini yanına alma kararı alan Norveçli hoca ise Hollandalı stoperi evden çıkartmanın yollarını arıyor.

İtalyan kulüpleri Eljif Elmas için birbirine girdi

İtalyan kulüpleri Eljif Elmas için birbirine girdi İtalyan basınına göre Lazio’nun adım adım takip ettiği Eljif Elmas için Fiorentina da devreye girdi. 4 sene önce Milinkovic-Savic’i Lazio’ya kaptıran Mor Menekşeler, Elmas’ta aynı hataya düşmemek için cazip bir teklifle Fenerbahçe’nin kapısını çalacak.

Dünya devleri Türk futbolcu için kapışıyor

Dünya devleri Türk futbolcu için kapışıyor Son dönemde Türkiye Futbolu’na; Tarkan Serbest ve Mert Müldür gibi iki önemli oyuncuyu kazandıran Avusturya Bundesliga’da yeni bir Türk yıldız adayı ortaya çıktı.

Galatasaray'da Yusuf Günay'dan Duygun Yarsuvat'a sert tepki

Galatasaray yönetimi Duygun Yarsuvatı topa tuttu Galatasaray'da yönetim-muhalefet gerilimi tırmanıyor. İbra krizi sonrası yargı süreci beklenirken, eski başkan Duygun Yarsuvat’ın, “Dağdan inip şehirliyi kovamazsın” sözüne, başkan yardımcısı Yusuf Günay’dan tepki geldi.

Lokomotiv Moskova'dan Manuel Fernandes açıklaması

Lokomotiv Moskova'dan Manuel Fernandes açıklaması Lokomotiv Moskova CEO’su Vasily Kiknadze, Manuel Fernandes ile sezon sonu yollarını ayıracaklarını açıkladı.

Daçka Bayern Münih'i yenerek bir ilki başardı

Daçka Bayern Münih'i yenerek bir ilki başardı Turkish Airlines EuroLeague'in 29. maç döneminde temsilcilerimizden Darüşşafaka Tekfen, sahasında konuk ettiği Bayern Münih'i 92-87 mağlup etti ve bu sezon EuroLeague'de ilk defa üst üste iki iç saha maçından da galibiyetle ayrıldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER