Mart 2019 Haberleri

Abdullah Avcı geleceğe yönelik iddialı konuştu

Abdullah Avcı geleceğe yönelik iddialı konuştu Lider Başakşehir’in hocası Abdullah Avcı, iddialı mesajlar yolladı. “Cebimiz dolu bir şekilde gidiyoruz” diyen Avcı, “Harika gidiyoruz, farkı artırarak devam etmek istiyoruz. Aradan daha güçlü döneceğiz” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Ersun Yanal'ın santrfordaki gözdesini bitiriyor

Fenerbahçe Ersun Yanal'ın santrfordaki gözdesini bitiriyor Fenerbahçe takıma golcü transferini bitirmek için tüm imkanları seferber etti. Bu sezon liginde 26 gol atarak kalecilerin adeta kabusu olan oyuncuyu takibe alan sarı-lacivertliler, Yanal'ın da çok istediği futbolcunun transferini bitirmek istiyor.

Adriano’nun yeni adresi Flamengo

Adriano’nun yeni adresi belli oldu Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Adriano’nun geleceği netleşmeye başladı. Brezilya basınına yansıyan haberlerde, Adriano’nun adım adım Flamengo’ya yaklaştığı kaydedildi.

Fevzi Layiç: Fatih Öztürk Galatasaray'la anlaştı!

Eski hocası açıkladı! Galatasaray'la anlaştı Akhisarspor'un eski teknik direktörü Safet Susic'in ekibinde yer alan Fevzi Layiç, 32 yaşındaki kaleci Fatih Öztürk'ün Galatasaray'la anlaştığını açıkladı.

Beşiktaşlı futbolculara müjde! UEFA'ya yazı gönderildi

Beşiktaşlı futbolculara müjde! UEFA'ya yazı gönderildi En geç 31 Mart’a kadar oyuncuların alacağı olmadığına dair UEFA’ya yazı göndermek zorunda olan Beşiktaş’ta, futbolcuların tüm alacakları kapatıldı. Eski yöneticilerden Muzaffer Nasıroğlu’nun yönetime 5 milyon Dolar’lık katkıda bulunduğu öğrenildi.

Mustafa Cengiz'den iddialı sözler! Hodri meydan

Mustafa Cengiz'den iddialı sözler! Hodri meydan Mustafa Cengiz, idari ibrasızlık konusunda hem kendisine hem de yönetimine haksızlık yapıldığını düşünüyor. Günde 20 avukat ve hukukçuyla birlikte çalışan Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, hem mahkemeyi hem de gerekirse erken seçimi kazanacağına inanıyor.

Gökhan Töre'den ezeli rakibe 'beni alın' mesajı!

Gökhan Töre'den ezeli rakibe 'beni alın' mesajı! Beşiktaş’la yolları ayırmak için geri sayıma geçen Gökhan Töre’nin, menacerler vasıtasıyla Galatasaray’a haber yolladığı öne sürüldü.

TREND HABERLER
TREND HABERLER