Mart 2019 Haberleri

VakıfBank yarı finale yükseldi

VakıfBank yarı finale yükseldi Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-off Çeyrek Final serisinde bugün 3 mücadele oynandı. Nilüfer Belediyesi'ni 25-21, 25-17 ve 25-12'lik setlerle 3-0 mağlup eden VakıfBank, ilk maçın ardından ikinci maçta da rakibini aynı skorla geçerek yarı finale yükseldi.

İşte Fenerbahçe'nin yeni sol beki

İşte Fenerbahçe'nin yeni sol beki Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe'nin önceliklerinden biri de sol bek bölgesi. İsmail Köybaşı ile yolları ayıracak olan sarı-lacivertliler, Hasan Ali Kaldırım'ı da yedek bırakacak bir ismi kadroya katmak istiyor.

Galatasaray'dan 4 transfer birden! Anlaşma sağlandı

Galatasaray'dan 4 transfer birden! Anlaşma sağlandı Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray, gelecek sezona da iddialı girmenin hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda teknik direktör Fatih Terim ve scout ekibi transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar Almanya'dan 4 gurbetçi futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı..

Galatasaray'dan Serdar Aziz'e ihtarname

Galatasaray'dan Serdar Aziz'e ihtarname Galatasaray'ın devre arasında takımdan ayrılarak ezeli rakip Fenerbahçe'ye transfer olan Serdar Aziz'e ihtarname gönderdiği ortaya çıktı.

Erdoğan'dan Eskişehirspor yorumu: Bu yönetimle zor

Erdoğan'dan Eskişehirspor yorumu: Bu yönetimle zor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un eski günlerine dönmesini arzuladığını ancak bu yerel yönetimle işlerinin zor olduğunu ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final programı belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final programı belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final programını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre ilk maçlar 2-3 Nisan, rövanş maçları ise 24-25 Nisan'da oynanacak.

Real Madrid coştu! 500 milyon euro...

Real Madrid coştu! 500 milyon euro... Real Madrid’de transfer harekatı için geri sayıma geçildi. Eflatun-beyazlıların Zinedine Zidane önderliğinde Kylian Mbappe, Paul Pogba ve Eden Hazard’ı takip ettiği, 500 milyon euroluk bir rakamın ortaya çıktığı belirtildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER