FENERBAHÇE

İşte Fenerbahçe'nin yeni sol beki

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe'nin önceliklerinden biri de sol bek bölgesi. İsmail Köybaşı ile yolları ayıracak olan sarı-lacivertliler, Hasan Ali Kaldırım'ı da yedek bırakacak bir ismi kadroya katmak istiyor.

İşte Fenerbahçe'nin yeni sol beki

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü dönemini yaşayan ve gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için kolları erken sıvayan Fenerbahçe'de sol bek transferinde sürpriz bir isim gündeme geldi.

Sarı lacivertlilerde İsmail Köybaşı ile yolların ayrılacak olması nedeniyle Hasan Ali Kaldırım ile mücadele edecek yeni bir sol bek oyuncusu transfer edilecek. 

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda transfer girişimleri erken başladı. 

Sarı lacivertlilerde İsmail Köybaşı'nın ayrılacak olması nedeniyle sol bekte tek alternatif Hasan Ali Kaldırım kalacak. Bu bölgeye takviye yapacak olan sarı lacivertliler, Atalanta forması giyen Arkadiusz Reca'yı gündeme geldi.

Futbol Arena'nın haberine göre Polonyalı futbolcuya ilgilenen Fenerbahçe'nin transferi bitirmek istediği öğrenildi. Kariyerine ülkesinde Chojniczanka takımında başlayan Arkadiusz Reca, Koral Debnica ve Swinoujscie takımlarında oynadıktan sonra 2015 yılında Wisla Plock takımına transfer oldu.

Buradaki performansı sonrası geçen yıl 4 milyon euro karşılığında Atalanta'ya transfer olan Arkadiusz Reca, bu sezon Serie A'da 2 maçta forma giyebildi.

Arkadiusz Reca'nın Atalanta ile sözleşmesi 2020 yılında sona eriyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER