FENERBAHÇE

Fenerbahçe Ersun Yanal'ın santrfordaki gözdesini bitiriyor

Fenerbahçe takıma golcü transferini bitirmek için tüm imkanları seferber etti. Bu sezon liginde 26 gol atarak kalecilerin adeta kabusu olan oyuncuyu takibe alan sarı-lacivertliler, Yanal'ın da çok istediği futbolcunun transferini bitirmek istiyor.

Fenerbahçe Ersun Yanal'ın santrfordaki gözdesini bitiriyor

Slimani, Frey ve Ayew'in gol yollarındaki performansından memnun olmayan Fenerbahçe önümüzdeki sezon için forvet arayışını sürdürüyor.

Şu ana kadar birçok isimle temas kurulurken, Ersun Yanal'ın gönlündeki ismin Genk'in yıldızı Mbwana Samatta olduğu belirtildi.

26 yaşındaki Tanzanyalı forvet bu sezon Belçika Ligi, UEFA Avrupa Ligi+elemelerinde 40 maçta 29 gol atarak adeta şov yaptı.

Mbwana Samatta

MİLLİ TAKIM'DA 17 GOL

Gelecek sezon şampiyonluk hedefi koyan yönetimin, Samatta için şartları sonuna kadar zorlaması bekleniyor. 1.80 boyundaki Mbwana kariyerine Tanzanya'nın African Lyon takımında başladı. Simba SC ve TP Mazembe'de oynadıktan sonra 2016'da 800 bin euro'ya Genk'e transfer olan başarılı forvetin, Tanzanya Milli Takımı'nda da 45 maçta 17 golü bulunuyor.

SOL BEKE RECA

İsmail Köybaşı ile sezon sonunda yollarını ayırmayı planlayan Fenerbahçe, Hasan Ali'ye alternatif olacak yeni bir sol bek arıyor. Atalanta'da forma giyen Polonyalı, Kanarya'nın radarında. Reca, Hasan Ali'ye alternatif olacak. Bu bölge için düşünülen ismin Arkadiusz Reca olduğu iddia edildi. Futbolarena, 23 yaşındaki Polonyalı'nın scout ekibi tarafından bir süredir izlendiğini duyurdu. 

Sezon başında Wisla Plock'tan 4 milyon euro'ya Atalanta'ya giden Reca, Serie A'da 2 maçta şans bulabildi. İtalyan ekibinin, 1.5 yıl daha sözleşmesi olan futbolcuyu uygun bir teklif olursa göndereceği bildirildi.

SKRTEL PARMA'YA ŞENER CİMBOM'A

Kanarya'da sezon sonunda yaprak dökümü yaşanacak. Yönetim, sözleşmesi biten oyuncuların birçoğu ile yola devam etmeyi düşünmüyor. Bu isimler kulüp arayışına başladı. Şener Özbayraklı'nın Galatasaray ile şimdiden söz kestiği belirtiliyor. Öte yandan, Martin Skrtel'in de Parma ile büyük ölçüde anlaştığı iddia ediliyor.

Yorumlar
TREND HABERLER