Mart 2019 Haberleri

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'dan iki isme tam not

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'dan iki isme tam not Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal Eskişehirspor ile oynanan maçta 2 futbolcusunun performansını özellikle beğendi.

Aykut Kocaman'dan çarpıcı açıklamalar

Aykut Kocaman'dan çarpıcı açıklamalar Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Murat Dönmez'i ziyaret etti.

Oğuzhan Özyakup sezon sonunda ayrılıyor

Oğuzhan Özyakup sezon sonunda ayrılıyor Beşiktaş’ta uzun süredir yedek bekleyen Oğuzhan Özyakup ayrılık hesapları yapmaya başladı. Yıldız oyuncunun menajerlerinin, Ajax’ın yanı sıra Premier Lig ekibi Brighton ile temas kurduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'da transferler dondu

G.Saray'da ibra sıkıntısı! Transferleri etkiledi Yönetime ibrasızlık, transfer çalışmalarının da askıya alınmasına neden oldu. Sözleşmesi bitenler, kiralık futbolcular ve yeni transferler için beklemeye geçildi.

Galatasaray camiası Ebru Köksal'ı başkan olarak görmek istiyor

Galatasaray tarihinde bir ilk! Camia onu istiyor Galatasaray’da idari açıdan ibra edilmeyen ve önümüzdeki günlerde seçin tarihi alması beklenen Mustafa Cengiz koltuğunu devredecek yeni bir başkan ararken, Burak Elmas’ın sosyal medya üzerinden Ebru Köksal’ı işaret etmesi bir anda dikkat çekti.

Trabzonspor'da seçim zamanı! Ünal Karaman'ın işi çok zor

Trabzonspor'da seçim zamanı! Ünal Karaman'ın işi çok zor Yaşanan sakatlıklar nedeniyle ideal 11’ini bulamayan Ünal Karaman uzun zaman sonra oyuncuları arasında önemli bir tercih yapacak. Rodallega, Anthony, Ekuban, Abdülkadir Ömür ve Olcay’ın formu nedeniyle Antalya maçı öncesinde Karaman’ı zorlu bir karar bekliyor.

Donk'tan Fatih Terim'e övgü dolu sözler

Donk'tan Fatih Terim'e övgü dolu sözler Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Donk, Fatih Terim'e övgü dolu sözler sarf etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER