FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'dan iki isme tam not

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal Eskişehirspor ile oynanan maçta 2 futbolcusunun performansını özellikle beğendi.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'dan iki isme tam not

Fenerbahçe'de Eskişehirspor’la oynanan ve 4-0 kazanılan hazırlık maçında son dönemlerde az forma şansı bulan Jailson ve İsmail Köybaşı gösterdikleri performans ile göz doldurdu.

Özellikle Jailson'un istekli ve hazır görüntüsü, maç içerisinde savunma ile hücum arasındaki rolünü üst düzeyde gerçekleştirmesi teknik direktör Ersun Yanal'ı memnun etti.

Yanal'ın maç sonu oyuncusunu tebrik ettiği ve böyle devam etmesi durumunda formayı alacağını söylediği öğrenildi. İki gol atarak ofansif yönünü bir kez daha gösteren İsmail Köybaşı da dünkü maçın yıldızları arasında yer aldı.Tecrübeli oyuncu Yanal'dan tam not aldı. Sakatlık dönüşü gösterecekleri performans merak edilen Nabil Dirar ve Matiue Valbuena da sergiledikleri futbolla sanki sakatlık sürecini hiç yaşamamışlar dedirtti.

Valbuena'nın hareketliliği, Dirar'ın güçlü ve etkili görüntüsü iki oyuncunun da deplasmanda oyanancak olan MKE Ankaragücü maç öncesinde hazır olduklarını gösterdi. Sarı Lacivertli takım hazırlıklarını ara vermeden sürdürürken, milli takımlarından dönen oyuncular ekstra antrenman programı uyguluyorlar.

Yorumlar
TREND HABERLER