Mart 2019 Haberleri

Galatasaray'dan borçlarla ilgili önemli açıklama

Galatasaray'dan borçlarla ilgili önemli açıklama Galatasaray, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile 31 Mart 2019’a kadar ödenmesi gereken 75 milyon TL’nin ödendiğini ve borçsuzluk belgesinin alınarak UEFA Kulüp Lisansı için gerekli koşulların yerine getirildiğini açıkladı.

Messi isyan etti! 'Hep ben o...ç... oluyorum'

Messi isyan etti! 'Hep ben o...ç... oluyorum' Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi, milli takım konusundaki sessizliğini ülkesi Arjantin'de yayınlanan bir radyo programında bozdu. 31 yaşındaki futbolcu, hakkında çıkan haberlerden ötürü basına isyan etti.

Pique'den Real Madrid'e ahlaksız gönderme!

Ülkeyi ayağa kaldırdı! Ahlaksız gönderme Barcelona'nın yıldız futbolcusu Gerard Pique'nin İspanya'da katıldığı bir televizyon programında ezeli rakipleri Real Madrid'e yaptığı gönderme ülkeyi ayağa kaldırdı.

Akhisarsporlu isim için Abdurrahim Albayrak devrede

Akhisarsporlu isim için Albayrak devreye girdi Spor Toto Süper Lig'de düşme hattında son sırada yer alan Akhisarspor'un kadro dışı bırakıp geçtiğimiz günlerde affettiği kaleci Fatih Öztürk'ün adının Galatasaray'ın ardından Beşiktaş'la da anılmaya başlamasından sonra sarı-kırmızılı ekibin Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak'ın devreye girdiği öğrenildi.

Beşiktaş'ta dikkat çeken ikili

Beşiktaş'ta dikkat çeken ikili Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Siyah beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş oyuncular ile yakından ilgileniyor.

Barcelona'da en iyisi Messi

Barcelona'da en iyisi Messi Dünya futbolunun büyük yıldızı Lionel Messi, bir önemli ödüle daha adını yazdırdı. Messi, Barcelona kulüp tarihinin en iyi golünü atan oyuncu olarak zirveye çıktı.

Diagne'nin sakatlığı ile ilgili bilgi paylaşıldı

Diagne'nin sakatlığı ile ilgili bilgi paylaşıldı Galatasaray Kulübü, Diagne'nin sakatlığı ile ilgili bilgi verdi. Senegalli oyuncunun sağ omuz ekleminde bağ hasarı ve çıkık tespit edildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER