Mart 2019 Haberleri

Beşiktaş yönetiminden Gökhan Töre'ye ağır ceza

Beşiktaş yönetiminden Gökhan Töre'ye ağır ceza Beşiktaş yönetimi, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalar nedeniyle Gökhan Töre'ye ceza kesti.

Ersun Yanal'ın gelişi en çok Soldado'ya yaradı

Ersun Yanal'ın gelişi en çok Soldado'ya yaradı Ersun Yanal geldikten sonra Fenerbahçe’nin takım istatistikleri artış gösterdi. Oyuncu bazında ise Roberto Soldado bambaşka bir görüntüye büründü. İspanyol yıldızın rakamları patlama yaptı.

Güzel futbolcudan görülmemiş dart oyunu!

Güzel futbolcudan görülmemiş dart oyunu! Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken kadın futbolcu Sonia O'Neil bu sefer futbol topuyla dart oynarak herkesin dikkatini çekti.

Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta kazanan Al Nassr oldu

Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta kazanan Al Nassr oldu Cüneyt Çakır'ın yönettiği karşılaşmada Al Nassr, sahasında Al Hilal'i 3-2 yenerek liderliği ele geçirdi.

Real Madrid Miralem Pjanic için kesenin ağzını açtı

Real Madrid Miralem Pjanic için kesenin ağzını açtı Real Madrid, gelecek sezon harika bir takım kurmak adına hız kesmiyor. Daha önce Mbappe, Hazard ve Pogba için harekete geçen Los Galacticos, şimdi de Juventus’un yıldızı Miralem Pjanic için 90 milyon Euro’yu (571.8 milyon TL) gözden çıkardı.

Çaykur Rizespor Vedat Muriç'i kaptırmamak için harekete geçti

Çaykur Rizespor Vedat Muriç'i kaptırmamak için harekete geçti Sezonun ikinci yarısına damga vuran ve Fenerbahçe başta olmak üzere pek çok kulübün radarına giren Vedat Muriç için Rizespor elini çabuk tuttu. Karadeniz ekibi, Kosovalı forvetin kontratını 2 yıl uzatıyor.

Fikret Orman'dan ters köşe! Herkes Guti diyordu ama...

Fikret Orman'dan ters köşe! Herkes Guti diyordu ama... Şenol Güneş’in görevinden ayrılacak olması sebebiyle şimdiden teknik adam arayışlarına giren Beşiktaş'ta ilk hedeflerden birisi de Tayfun Korkut.

TREND HABERLER
TREND HABERLER