Mart 2019 Haberleri

Beşiktaş'a müjde! Karius'a iki talip var

Beşiktaş'a müjde! Karius'a iki talip var Beşiktaş'ın sezon sonunda yollarını ayırmayı düşündüğü Lorius Karius'a Almanya'dan ve Yunanistan'dan iki takım talip oldu.

Fatih Terim tüm umudunu Sinan Gümüş'e bağladı

Fatih Terim tüm umudunu Sinan Gümüş'e bağladı Belindeki ağrıları geçen ve İstanbulspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında ağları sarsan Galatasaraylı Sinan Gümüş, kupa ve ligde Evkur Yeni Malatyaspor ile yapılacak karşılaşmalarda ilk 11'de sahaya çıkacak.

Eski takım arkadaşı Soldado'yu aradı Fenerbahçe'yi sordu

Eski takım arkadaşı Soldado'yu aradı Fenerbahçe'yi sordu Fenerbahçe'nin çok istediği Juan Mata, Valencia'dan eski takım arkadaşı Soldado'yu arayarak Sarı-Lacivertli kulüp hakkında bilgi istedi.

Fenerbahçe'de Miha Zajc için kulüpler sıraya girdi

Fenerbahçe'de Miha Zajc için kulüpler sıraya girdi Sloven Milli Takımı’nın beyni olan Fenerbahçeli futbolcu Miha Zajc için Alman kulüpleri sıraya girdi.

Galatasaray'da Gomis krizi! FIFA'ya gidiliyor

Galatasaray'da Gomis krizi! FIFA'ya gidiliyor Galatasaray'da gittiği günden beri yokluğu hissedilen Bafetimbi Gomis ile ilgili ortaya çıkan bir gelişme, yönetimi epey zor duruma düşürdü.

Galatasaray Babel transferini bitiriyor! İşte sözleşme detayları

Galatasaray Ryan Babel transferini bitiriyor! Galatasaray devre arasında Beşiktaş’tan Fulham’a transfer olan ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ryan Babel’le el sıkıştı. Sarı-Kırmızılı yönetim ismi Fenerbahçe ile de anılan Hollandalı yıldıza kısa süre içinde imzayı attıracak.

Yusuf Yazıcı'dan altyapıya büyük jest

Yusuf Yazıcı'dan altyapıya büyük jest Adidas ile sponsorluk anlaşması imzalayan Trabzonspor'un yıldızı Yusuf Yazıcı'nın sözleşmeye özel bir madde koydurduğu ortaya çıktı. 21 yaşındaki yıldızın kontrata tıpkı kendisi gibi altyapıdan yetişen oyunculara malzeme desteğini şart koyduğu öğrenildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER