Mart 2019 Haberleri

Beşiktaş'ta Bernard Mensah iddiası

Beşiktaş'ta Bernard Mensah iddiası Lig bitiminde Medel ayrılacak, Mayıs’ta sözleşmesi bitecek olan Atiba’nın geleceği ise yine belirsiz. Listedeki oyunculardan biri de Bernard Mensah.

Basketbolda haftanın programı

Basketbolda haftanın programı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne 24. hafta müsabakalarıyla devam edilecek. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 25., Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde ise 28. hafta karşılaşmaları oynanacak.

MotoGP'de heyecan Arjantin'de sürecek

MotoGP'de heyecan Arjantin'de sürecek MotoGP Dünya Şampiyonası'nın ikinci yarışı, Arjantin'in ev sahipliğinde 31 Mart Pazar günü düzenlenecek.

Galatasaray'a 100 milyon TL daha lazım

Galatasaray'a 100 milyon TL daha lazım Galatasaray'da yönetim yaşadığı ibra krizine rağmen, çok önemli bir adım atarak, kulübü büyük bir sıkıntıdan kurtuldu. Cim-Bom, 31 Mart'a kadar UEFA'ya borçsuzluk kağıdı vermek zorundaydı.

Marcelo'nun oğlu Real Madrid soyunma odasını coşturdu!

Marcelo'nun oğlu Real Madrid soyunma odasını coşturdu! Real Madrid'in yıldız futbolcusu Marcelo'nun oğlu ile soyunma odasında yapılan futbol şovu sosyal medyadan beğeni topladı.

Fenerbahçe'den flaş transfer hamlesi! Enes Ünal geliyor

Fenerbahçe'den flaş transfer hamlesi! Enes Ünal geliyor Fenerbahçe genç golcünün transferinde önemli bir mesafe katetti. Sarı- Lacivertliler, Enes’in menaceri ve kulübü Villarreal ile büyük oranda anlaştı. 21 yaşındaki forvet önümüzdeki sezon kiralık olarak takıma katılacak.

Fransızlar'dan Türk bayrağı skandalı!

Fransızlar'dan Türk bayrağı skandalı! EURO 2020 elemelerinde H Grubu’nda A Milli Futbol Takımımız ile aynı grupta olan Fransa, büyük bir hata yaptı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER