GALATASARAY

Mustafa Cengiz'den iddialı sözler! Hodri meydan

Mustafa Cengiz, idari ibrasızlık konusunda hem kendisine hem de yönetimine haksızlık yapıldığını düşünüyor. Günde 20 avukat ve hukukçuyla birlikte çalışan Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, hem mahkemeyi hem de gerekirse erken seçimi kazanacağına inanıyor.

Mustafa Cengiz'den iddialı sözler! Hodri meydan

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in idari yönden ibra edilmemesiyle sonuçlanan mali genel kurulun ardından, yargı süreci için yoğun hazırlıklar devam ediyor. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, günde 20 avukat ve hukukçudan oluşan ekiple birlikte en ince detayına kadar raporlar hazırlıyor ve kendisine ile yönetime haksızlık yapıldığını düşünüyor. Ayrıca teknik sebeplerden ötürü geçersiz sayılması gerektiğini düşündüğü ibra oylamasını mahkemeye götürecek olan Cengiz, süreçten olumlu bir karar çıkacağına kesin olarak inanıyor. Hem kurmaylarıyla hem de şampiyonluk yarışından etkilenmesini hiç istemediği futbol takımıyla görüşmeler yapan Cengiz’in, “Mahkemeyi de kazanırız, gerekirse seçime gider oradan da alnımızın akıyla çıkarız” dediği öğrenildi.

Muhalefet seçim bekliyor

Yönetimin ibra edilmemesini sağlayan ekibin başında gelen isimler ise Mustafa Cengiz ve ekibinin bir an önce seçime gitmesini bekliyor. Genel kurul sonrasında önünde 1 aylık süre olan Cengiz’in, oylamayı kabul edip gereğini yapmasını isteyen üyeler, olası bir kayyum atamasının camiaya büyük zararlar verebileceğini düşünüyor. Bir yandan da olası seçim için muhalif kanatta çatı aday belirleme arayışlarının sürdüğü belirtiliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER