Mart 2019 Haberleri

Trabzonsporlu Hugo Rodallega'dan Meksika açıklaması

Trabzonsporlu Hugo Rodallega'dan Meksika açıklaması Trabzonspor'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Bordo Mavili ekipten ayrılması beklenen Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega, ülkesinde katıldığı bir radyo programında flaş açıklamalarda bulundu.

Galatasaraylı futbolcu Fatih Terim'i mest etti

Galatasaraylı futbolcu Fatih Terim'i mest etti İstanbulspor’la oynanan hazırlık maçında galibiyeti getiren gollerden birini kaydeden Emre Akbaba’nın, performansıyla Fatih hocayı mest ettiği öğrenildi.

Beşiktaş bu kez Doğu Karadeniz'de binlerce çocuğu sevindirecek

Beşiktaş bu kez Doğu Karadeniz'de binlerce çocuğu sevindirecek Taraftar gruplarının her yıl yaptığı yardım kampanyalarına bu yıl en büyük destek Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan geldi.

Ali Koç açıkladı

"Avrupa'ya gitme sıkıntısıyla karşı karşıyayız" Ali Koç, Fenerbahçe'nin spor ekonomisi tarihinde bir ilke imza atacağı Fenerbahçe Spor Kulübü'nün projesi "FENER OL"un detaylarını paylaşarak, Fenerbahçe'nin mali durumu, yönetimin oluşturmak istediği mali altyapı ve finansal yönetiminin sürdürülebilirliği konularına değindi.

Ahmet Ağaoğlu Yusuf Yazıcı'ya gelen teklifi açıkladı

Ahmet Ağaoğlu Yusuf Yazıcı'ya gelen teklifi açıkladı Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, spor gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Merak edilen tüm soruları yanıtlayan Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e gelen transfer teklifleri hakkında da konuştu.

Luyindama hakkında yasal işlem başlatıldı!

Luyindama hakkında yasal işlem başlatıldı! Belçika İçişleri Bakanlığı, Galatasaray'ın devre arasında Standard Liege'den transfer ettiği Christian Luyindama için yasal işlem başlattı. Cim Bom'un Demokratik Kongolu stoperi, eski takımına veda için gittiği Anderlehct maçının sonunda rakip takıma küfretmişti.

Bomba iddia! Fenerbahçe'de Mesut Özil sesleri

Bomba iddia! Fenerbahçe'de Mesut Özil sesleri Arsenal'da Fransız Hoca Unai Emery, Mesut Özil'i gözden çıkardı. Fenerbahçe, Mesut'u kadrosuna katmak istiyor ancak tecrübeli futbolcunun para konusunda fedakarlık yapması lazım.

TREND HABERLER
TREND HABERLER