Temmuz 2020 Haberleri

Dorukhan Toköz'den Fenerbahçe iddialarına cevap!

Dorukhan Toköz'den Fenerbahçe iddialarına cevap! Beşiktaş'ta geleceği belirsiz olan ve sık sık adı transferde geçen geçen Dorukhan Toköz, Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki iddiaların ardından Instagram hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. 24 yaşındaki oyuncu, paylaştığı fotoğrafta sus işareti ve kartal emojilerini kullandı.

Galatasaray yabancı kuralının iptali için Tahkim Kurulu'na itirazda bulundu

Galatasaray'dan yabancı kuralına itiraz! Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı kuralı kararı sonrası, Kasımpaşa'nın ardından Galatasaray da kararın iptali için Tahkim Kurulu'na başvuruda bulundu.

Trabzonspor'a bir kötü haber de Sosa'dan geldi!

Trabzonspor'a bir kötü haber de Sosa'dan geldi! Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Denizlispor'a 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır yara alan Trabzonspor'a bir kötü haber de Jose Sosa'dan geldi.

Sinan Gümüş Fenerbahçe yolcusu!

Sinan Gümüş Fenerbahçe yolcusu! Demir Grup Sivasspor'dan Mert Hakan Yandaş ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, Sinan Gümüş'ü de kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

David Beckham Falcao'yu istiyor!

David Beckham Falcao'yu istiyor! Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı ancak yüksek maliyeti nedeniyle gelen teklifleri değerlendirme kararı aldığı Radamel Falcao için İngilizlerin efsane futbolcusu David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekibi Inter Miami'nin 6 milyon doları gözden çıkardığı öğrenildi.

Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir istifa etti!

Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir depremi! Trabzonspor'da Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, Denizlispor deplasmanında 2-1'lik mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada "Hata varsa futbolcunun değil benim hatamdır. Demek ki bu işi beceremedim" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da dev operasyon! 10 isimle yollar ayrılıyor

Galatasaray'da dev operasyon! 10 isimle yollar ayrılıyor Galatasaray'da yaşanan başarısızlığın faturası sezon sonunda kesilecek. Ligde galibiyete hasret kalan ve tam 8 maçtır kazanamayan sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim büyük bir revizyon yapacak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER