Temmuz 2020 Haberleri

Jailson Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor

Yıldız oyuncu Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor Son dönemde yaptığı hatalar nedeniyle gündemden düşmeyen Jailson, Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünüyor.

Fatih Terim'den TFF'ye yabancı kuralı eleştirisi!

Fatih Terim'den TFF'ye yabancı kuralı eleştirisi! Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıkladığı yabancı kuralını değerlendirdi.

Süper Lig'de yeni sezon ne zaman başlıyor?

Süper Lig'de yeni sezon ne zaman başlıyor? Süper Lig'de 2020-2021 sezonu 11 Eylül Cuma günü başlayıp, 16 Mayıs 2021 Pazar günü tamamlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nın final tarihi belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nın final tarihi belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda final maçı 29 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'da yapılacak.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de şampiyonlar açıklandı

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de şampiyonlar açıklandı Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilen TFF 2. Lig'de Yılport Samsunspor ile Bandırmaspor, TFF 3. Lig'de ise Serik Belediyespor, Kocaelispor ile Karacabey Belediyespor, şampiyon ilan edildi.

Süper Lig ve TFF 1. Lig'deki yabancı oyuncu kuralında değişiklik

Süper Lig ve TFF 1. Lig'deki yabancı oyuncu kuralında değişiklik Süper Lig'de yeni sezonda kulüpler, en fazla 14 yabancı futbolcu ile sözleşme yapabilecek. Bu oyuncuların sadece 8'i aynı anda sahada yer alabilecek.

Galatasaray'ın ilk 2'ye girme şansı kalmadı

Galatasaray'ın ilk 2'ye girme şansı kalmadı Süper Lig'in 31. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a 4-1 yenilen Galatasaray'ın matematiksel olarak ilk 2'ye girme şansı kalmadı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER