Temmuz 2020 Haberleri

Mesut Özil ile ilgili çok konuşulacak iddia!

Mesut Özil ile ilgili çok konuşulacak iddia! Arsenal'in haftalık 350 bin Sterlin kazanan yıldız oyuncusu Mesut Özil, kontratının son yılını tamamlama konusunda kararlı. İspanyol teknik direktör Mikel Arteta ile yeniden yapılanmaya giren Kuzey Londra ekibi ise Türk asıllı Alman oyuncunun maaşından kurtulmanın yollarını arıyor.

Quaresma Vodafone Park'ta ilk kez bunu yaptı!

Quaresma Vodafone Park'ta ilk kez bunu yaptı! Sezona Beşiktaş'ta başlayan ancak ligin 2. haftasında takımla yolları ayrılarak Kasımpaşa'ya transfer olan Ricardo Quaresma, Vodafone Park'ta eski takımına rakip oldu.

Yabancı futbolcu kararına Sergen Yalçın'dan sert tepki!

Yabancı futbolcu kararına Sergen Yalçın'dan sert tepki! Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa'yı son dakika golüyle 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, hakemlerin verdikleri kararın canlarını sıktığını söyledi.

Galatasaray yıldız oyuncu ile ilgili kararını verdi

Galatasaray yıldız oyuncu ile ilgili kararını verdi Galatasaray sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Donk ile kesin olarak anlaştı. Ryan Donk, yıllık ücretinde önemli bir indirime giderek Galatasaray kulübünün yıllık 800 bin euro civarındaki teklifini kabul etti.

İşte Türkiye - Macaristan maçının oynanacağı stat!

İşte Türkiye - Macaristan maçının oynanacağı stat! Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA Uluslar Ligi'nde oynanacak Türkiye-Macaristan maçının 3 Eylül 2020 tarihinde Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacağını duyurdu. Sivas, böylelikle ilk kez A Milli Takım maçına ev sahipliği yapacak.

Rıdvan Dilmen şampiyonluk favorisini açıkladı

Rıdvan Dilmen şampiyonluk favorisini açıkladı Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Medipol Başakşehir ile Trabzonspor arasında yaşanan şampiyonluk yarışını yorumladı.

Diagne'den Galatasaraylıları heyecanlandıran paylaşım!

Diagne'den Galatasaraylıları heyecanlandıran paylaşım! Galatasaray'dan kiralık olarak Club Brugge'da oynanan Mbaye Diagne, son yaptığı hareketle Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı. Lig biter bitmez Galatasaray'a dönecek olan futbolcu, saçlarını sarı-kırmızılı renklere boyattığı bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER