Temmuz 2020 Haberleri

Alex De Souza Fenerbahçe'ye geri dönmek istiyor

Alex De Souza Fenerbahçe'ye geri dönmek istiyor Brezilya basınına konuşan Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, sarı lacivertli kulübe yeşil ışık yaktı.

Süper Lig'de aradan sonraki en başarılı takım Medipol Başakşehir

Süper Lig'de aradan sonraki en başarılı takım Medipol Başakşehir Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle lige verilen aranın ardından 5 maça çıkan ekipler içinde Medipol Başakşehir 13 puanla en başarılı, 1 puanda kalan Yukatel Denizlispor ise en kötü performans gösteren takım oldu.

Rıza Çalımbay Mert Hakan Yandaş'a sahip çıktı

Rıza Çalımbay Mert Hakan Yandaş'a sahip çıktı Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay, Süper Lig'in 29. haftasında Hes Kablo Kayserispor maçında penaltı kaçıran ve son haftalarda performansında düşüş olduğu değerlendirilen oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ın iyi bir futbolcu olduğunu söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belirlendi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belirlendi Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvasının çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.

Beşiktaş'a 3 kötü haber birden!

Beşiktaş'a 3 kötü haber birden! Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Beşiktaş'ta Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül ilk yarıda sakatlandı. Siyah beyazlıların Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, Yeni Malatyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de ters köşe! Herkes Erol Bulut derken...

Fenerbahçe'de ters köşe! Herkes Erol Bulut derken... Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon takımın başında kim olacağı konusu hâlâ netlik kazanmadı.

Nihat Özdemir'den Ali Koç'a 'şike' yanıtı!

Nihat Özdemir'den Ali Koç'a 'şike' yanıtı! TFF Başkanı Nihat Özdemir, hâlâ tartışma konusu olan 2010/11 sezonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özdemir, "Gelin bakın TFF kayıtlarına. Orada 2010-11 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe diye yazıyor" sözleriyle geçtiğimiz günlerde kendisine seslenen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yanıt verdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER