Temmuz 2020 Haberleri

Mert Hakan'dan eleştirilere sert cevap!

Mert Hakan'dan eleştirilere sert cevap! Sivasspor'da adı Fenerbahçe ile transfer dedikodularına karışan Mert Hakan Yandaş, sarı lacivertli takımı 2-1 yendikleri maçın ardından sitemkar ifadeler kullandı.

Tahir Karapınar'dan derbi yorumu!

Tahir Karapınar'dan derbi yorumu! Fenerbahçe teknik direktörü Tahir Karapınar, Sivasspor'a 2-1 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İspanyol basını yazdı! Arda Turan Galatasaray'da!

İspanyol basını yazdı! Arda Turan Galatasaray'da! Galatasaray'da sezonun son bölümünde sahadaki sonuçlar can sıkarken, bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor.

Vida'nın menajerine ödenecek 15 milyon TL'lik kayıp sözleşme ortaya çıktı

Kayıp sözleşme ortaya çıktı! Başkan Çebi, eski yöneticiler Ahmet Ürkmezgil ve Metin Albayrak'ın imzalarının bulunduğu sözleşmeden ihtarname ile haberdar oldu. Geçtiğimiz günlerde Domagoj Vida'nın menajeri Uğur Avadan'ın çektiği ihtarname, Beşiktaş'ta önemli gelişmeleri beraberinde getirdi.

Fatih Terim'den 2 yıldız oyuncusu için sitem dolu sözler!

Fatih Terim'den 2 yıldız oyuncusu için sitem dolu sözler! Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ankaragücü'ne 1-0 mağlup oldukları mücadelenin ardından konuştu.

Ömer Faruk Beyaz Fenerbahçe'nin tarihine geçti

Ömer Faruk Beyaz Fenerbahçe'nin tarihine geçti Fenerbahçe'de Süper Lig'in 32. haftasındaki Sivasspor maçında taraftarların uzun süredir beklediği hamle geldi. Tahir Karapınar ve teknik ekip, Sivasspor mücadelesinde genç oyuncu Ömer Faruk Beyaz'ı ilk 11'de görevlendirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Hatayspor taraftarına öneri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Hatayspor taraftarına öneri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Süper Lig'e çıkmayı garantileyen ve 53 yıllık tarihlerinde ilk kez en üst ligde mücadele edecek olan Hatayspor taraftarlarına yönelik, "Hatayspor camiasının, salgınla mücadelemizin sıkı taraftarı olmayı sürdüreceklerine inanıyorum. Bu zafer hasarsız, kutlama örnek olmalı" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER