Temmuz 2020 Haberleri

Emre Belözoğlu Nabil Dirar'a küfür edip kavga etti!

Emre Belözoğlu Nabil Dirar'a küfür edip kavga etti! Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, Nabil Dirar'ı idmandan kovdu. Faslı oyuncu 'Sen kimsin, bu takımın hocası mısın? Beni kovuyorsun" diyerek Emre'ye tepki gösterdi. Bunun üzerine küfür ve yumruklar havada uçuştu.

Beşiktaş Victor Ruiz ile yollarını ayırdı

Beşiktaş'ta bir isimle daha yollar ayrıldı! Beşiktaş'ın İspanyol stoperi Victor Ruiz, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Şenol Güneş yabancı kuralıyla ilgili sessizliğini bozdu

Şenol Güneş yabancı kuralıyla ilgili sessizliğini bozdu A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, büyük tartışmaya neden olan yabancı kuralı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Nihat Özdemir'den Fatih Terim'e sert yanıt! 'Antrenörlerle muhatap olmam'

Nihat Özdemir'den Fatih Terim'e sert yanıt! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yabancı kuralıyla ilgili Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e "Bu işte muhatabım kulüpler. Antrenörler gelip geçici. Maalesef kulüplerimizde bugün varlar, yarın yoklar" diyerek yanıt verdi.

Cüneyt Çakır'a dev görev!

Cüneyt Çakır'a dev görev! Cüneyt Çakır uluslararası arenada önemli bir organizasyonda daha görev almaya hazırlanıyor. FIFA kokartlı hakem, Portekiz başkenti Lizbon'da düzenlenecek Şampiyonlar Ligi Sekizli Finali'nde düdük çalacak.

Süper Lig ekipleri Emre Çolak için yarışıyor

Süper Lig ekipleri Emre Çolak için yarışıyor Bir dönem Galatasaray forması giyen tecrübeli oyuncuyu Süper Lig'den birçok takımın takibe aldığı öğrenildi. Medipol Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş yeni yabancı kuralı sonrası yıldız oyuncuyu transfer etmekte kararlı.

Galatasaray Olimpiakos'lu Omar Elabdellaoui'yi transfer etti

Galatasaray yıldız oyuncuyu transfer etti Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Olimpiakos'ta forma giyen Norveçli sağ bek Omar Elabdellaoui'yi kadrosuna kattı. Sözleşme imzalayan ve sarı kırmızılıların dördüncü transferi olan Elabdellaoui, yıllık 1,5 milyon euro alacak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER