Temmuz 2020 Haberleri

Essien'in Azerbaycan'la ilgili paylaşımı sosyal medyayı yıkıp geçti

Essien'in Azerbaycan'la ilgili paylaşımı sosyal medyayı yıkıp geçti Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki çatışmalar devam ederken ünlü futbolcu Michael Essien sosyal medya hesabından "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde bir paylaşıma imza attı.

Arda Turan'a Galatasaray'dan göndermeli paylaşım

Arda Turan'a Galatasaray'dan göndermeli paylaşım Galatasaray'ın yeni sezon için kadrosuna katacağı iddia edilen ancak sarı kırmızılı kulübün yaptığı son açıklama ile transferi yılan hikayesine dönen Arda Turan'dan ilginç bir paylaşım geldi.

Rıza Çalımbay Mert Hakan Yandaş'ın yeni takımını duyurdu

Rıza Çalımbay Mert Hakan Yandaş'ın yeni takımını duyurdu Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe ile anlaştığını ve önümüzdeki sezon sarı lacivertli formayı giyeceğini resmen açıkladı.

Selçuk İnan'ın yeni görevi belli oldu

Selçuk İnan'ın yeni görevi belli oldu Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, futbolu bırakan Selçuk İnan'ın teknik ekibine katılacağını ifade etti. Terim, "Galatasaray'a layık bir kaptan olmuştur. Son sözlerini futbol adına söyledi. Bundan sonra benim yanımdaki yerini alacaktır" dedi.

Derbiye saatler kala Fenerbahçeli yıldız kadrodan çıkarıldı

Derbiye saatler kala Fenerbahçeli yıldız kadrodan çıkarıldı Fenerbahçe'de Luiz Gustavo ağrıları devam ettiği gerekçesiyle Beşiktaş maçı kadrosundan çıkarıldı.

Emre Belözoğlu'ndan Ömer Bayram'a çağrı! 'Serbest kaldığın an gel'

Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray'ın yıldızına çağrı! Fenerbahçe, Galatasaraylı Ömer Bayram için ilk yoklamayı yaptı. 400 bin Euro ile ilk 11'in en az kazanan oyuncusu olan 28 yaşındaki orta saha, zam beklerken yüzde 15'lik indirim talebiyle karşı karşıya kaldı. 6 aydır maaş alamadığı için de ayrılmaya sıcak bakıyor.

Feghouli Galatasaray'a ihtarname gönderdi

Yıldız oyuncu Galatasaray'a ihtarname gönderdi Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılması yolunda hayati önem taşıyan Trabzonspor maçında rakibine attığı kasti tekme sonucu kırmızı kart görerek dikkatleri üzerine çeken Sofiane Feghouli, sarı kırmızılıları şoke eden bir hamle daha yaptı ve 3 aylık alacağı için kulübe ihtarname gönderdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER