Temmuz 2020 Haberleri

Bjelica Fenerbahçe'nin teklifini reddetti! Sebebi...

Bjelica Fenerbahçe'nin teklifini reddetti! Sebebi... Fenerbahçe'de yeni sezon için teknik direktör adayları arasında bulunan Hırvat çalıştırıcı Nenad Bjelica, sarı lacivertli kulübü neden reddettiğini dile getirdi.

Arjen Robben Başakşehir'in yıldızını yanında görmek istiyor!

Arjen Robben Başakşehir'in yıldızını yanında görmek istiyor! Süper Lig'de Başakşehir ile şampiyonluk sevinci yaşayan Eljero Elia, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz'ın talipleri artıyor!

Burak Yılmaz'ın talipleri artıyor! Yeni sezon için genç ve tecrübeli isimlerin karmasından oluşan dinamik bir kadro oluşturmayı planlayan Beşiktaş, diğer yandan da oyuncularına gelen teklifleri masaya yatırmaya hazırlanıyor.

Selçuk İnan Florya'ya veda etti

Selçuk İnan Florya'ya veda etti Süper Lig'in 33. haftasında Göztepe ile oynanan müsabakanın ardından futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıklayan Selçuk, sarı-kırmızılı forma ile çıktığı son idmanın ardından GS TV'ye konuştu.

Göksel Gümüşdağ şampiyonluk kutlamalarına o isimleri de davet etti

Şampiyonluk kutlamalarına o isimleri de davet etti Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ şampiyonluk kutlamalarına eski teknik direktörleri Abdullah Avcı ve eski futbolcuları Emre Belözoğlu'nu da davet edeceklerini açıkladı.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye 'geçmiş olsun' göndermesi!

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye 'geçmiş olsun' göndermesi! Süper Lig'in 33. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk eden ve rakibini her yıl 19 Temmuz'da kutlanan Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde 2-0 mağlup eden Beşiktaş, maçın ardından sosyal medya hesabından Fenerbahçe'ye ince bir göndermede bulundu.

Medipol Başakşehir şampiyonluğunu ilan etti!

Süper Lig şampiyonu Başakşehir! Medipol Başakşehir, Süper Lig'de Trabzonspor'un İttifak Holding Konyaspor'a 4-3 yenilmesiyle bitime bir hafta kala şampiyon oldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER