Temmuz 2020 Haberleri

Sürpriz gelişme! Emre Belözoğlu kararından vazgeçti

Sürpriz gelişme! Emre Belözoğlu kararından vazgeçti Fenerbahçe'nin tecrübeli kaptanı Emre Belözoğlu, Çaykur Rizespor'a karşı son maçını oynamış ve aktif futbolculuk yaşantısını sonlandırmıştı ancak tecrübeli oyuncunun bu kararından vazgeçtiği ve 1 yıl daha futbol oynamak istediği iddia edildi.

Beşiktaşlı yıldız isim Trabzonspor'a gidiyor

Beşiktaşlı yıldız isim Trabzonspor'a gidiyor Trabzonspor'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Badou Ndiaye'nin, Stoke City'e dönecek olması nedeniyle orta sahaya takviye yapmak isteyen Trabzonspor'a Beşiktaş'tan ayrılan Mohamed Elneny önerildi.

Galatasaray'dan şok Radamel Falcao kararı!

Galatasaray'dan şok Radamel Falcao kararı! Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz Monaco'dan uzun uğraşlar sonucunda transfer edebildiği dünyaca ünlü santrforu Radamel Falcao için nihai kararını verdiği öne sürüldü.

Beşiktaş Mohamed Elneny için kararını verdi!

Beşiktaş Mohamed Elneny için kararını verdi! Beşiktaş'ta bu sezon sergilediği başarılı performansla taraftarların ve teknik heyetin beğenisini kazanan Mohamed Elneny'nin takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusuydu. Ada basınından konuyla ilgili gündem yaratan bir haber geldi.

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş kariyeri 2. kez sona erdi

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş kariyeri 2. kez sona erdi Tecrübeli golcü Burak Yılmaz, Beşiktaş’taki ikinci dönemini noktaladı. Fransa’nın Lille ekibine transfer olması beklenen Burak Yılmaz, geçen sezonun devre arasında Trabzonspor’dan geldiği Beşiktaş’ta, 40 resmi maça çıkıp, rakip fileleri 25 kez havalandırma başarısı gösterdi.

Maicon'un Galatasaray'a döneceğini duyurdular!

Maicon'un Galatasaray'a döneceğini duyurdular! Galatasaray'ın Ocak 2019'da Suudi Arabistan ekibi Al Nasr'a gönderdiği Maicon'un sarı kırmızılı takıma dönüp dönmeyeceği merak konusuydu.

Loris Karius yeniden gündemde!

Loris Karius yeniden gündemde! Beşiktaş'tan ayrılan Loris Karius'un nasıl bir seçim yapacağı merakla bekleniyor. İngiliz basını Beşiktaş ile yollarını ayırıp Liverpool'a geri dönen Loris Karius'un Montpellier'in gündeminde olduğunu iddia etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER