Şubat 2020 Haberleri

Falcao'dan flaş Fenerbahçe sözleri!

Falcao'dan flaş Fenerbahçe sözleri! Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 21 yıl sonra Kadıköy'de 3-1 mağlup etmesinin ardından sarı kırmızılı takımın yıldız oyuncusu Radamel Falcao flaş sözler söyledi.

Fenerbahçe'de Vedat Muriç'e neler oldu?

Fenerbahçe'de Vedat Muriç'e neler oldu? Fenerbahçe’de haftalardır etkisiz bir görüntü sergileyen Vedat Muriç’in son durumu merak ediliyor. Formsuz bir döneme giren Kosovalı yıldızın bir an önce toparlanması isteniyor, stresli bir durum yaşanıyor.

Beşiktaş'a Burak Yılmaz şoku! Satılacak

Beşiktaş'a Burak Yılmaz şoku! Satılacak Beşiktaş'ta en çok kazanan oyuncular arasında yer alan Burak Yılmaz, Fikret Orman istifasından 2 gün önce yeni sözleşme imzalamış ve 35 yaşındaki golcü oyuncuya 2 yıl için 5 milyon Euro verilecek olması resmiyet kazanmıştı.

Alexander Sörloth ve Uğurcan Çakır göz hapsinde!

Trabzonspor'un yıldızları göz hapsinde! Manchester United, Sevilla ve Leipzig gibi devlerin scoutları Süper Lig’de yarın oynanacak Çaykur Rizespor maçında Alexander Sörloth ile kaleci Uğurcan’ı izleyecek.

Beşiktaş'a TFF'den uyarı mesajı! 'Başkan kim?'

TFF'den şok mesaj! 'Başkan kim?' Beşiktaş'ta kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Futbol A.Ş.’nin başına geçmemesi uzun bir süre tartışılırken, geçen hafta yaşananlar konunun yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Türkiye Futbol Federasyonu geçtiğimiz hafta içinde siyah beyazlı kulübe konuyla ilgili bir uyarı gönderdi.

Ersun Yanal gidiyor mu? Resmi açıklama geldi

Ersun Yanal gidiyor mu? Resmi açıklama geldi Süper Lig'de geçtiğimiz haftasonu Kadıköy'de Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarları esiyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ı istifa etmeye zorlayan sarı lacivertli taraftarlar alınacak kararı bekliyor.

Erol Bulut'tan Fenerbahçe açıklaması

Erol Bulut'tan Fenerbahçe açıklaması Fenerbahçe’de teknik direktörlük için adı en fazla geçen yerli isim Erol Bulut. Aytemiz Alanyaspor ile başarılı bir sezon geçiren 45 yaşındaki çalıştırıcı, hakkında çıkan spekülasyonlarla ilgili konuştu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER