Şubat 2020 Haberleri

Ersun Yanal'dan Galatasaray maçına sürpriz!

Ersun Yanal'dan Galatasaray maçına sürpriz! Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal, tıpkı ilk yarıdaki maçta olduğu gibi G.Saray’a sürpriz hazırladı. Yeni transfer Falette’i ilk 11’de oynatması beklenen Yanal, taktiksel açıdan da bir sürpriz yapacak.

Derbi öncesi Fenerbahçe'de 3 tehlike!

Derbi öncesi Fenerbahçe'de 3 tehlike! Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır, sağ bek Mauricio İsla ve forvet Vedat Muriç, Galatasaray karşısında sarı kart ceza sınırında yer alan isimler arasında yer alıyor.

Ali Koç'tan Galatasaray maçı öncesi açıklama

Ali Koç derbi öncesi konuştu! 'Işığı gördüm' Futbolcularla hafta içinde birebir görüşen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray derbisi için iddialı konuştu, “Futbolcularımızın gözlerinde galibiyet ışığını gördüm” dedi.

Falcao'nun eşinden derbi için flaş sözler!

Falcao'nun eşinden derbi için flaş sözler! Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron, Instagram hesabından yaptığı soru-cevap etkinliğinde Galatasaray taraftarının sorularını da yanıtladı. Taraftarın 'yenge' diye hitap ettiği Taron, Falcao'nun durumuyla ilgili bilgi verdi.

Max Kruse Galatasaray derbisi skorunu verdi!

Max Kruse Galatasaray derbisi skorunu verdi! Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Max Kruse, Galatasaray derbisi için skor tahmininde bulundu.

Rıdvan Dilmen'den Sörloth için övgü dolu sözler!

Sörloth için övgü dolu sözler! Trabzonspor, Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Beşiktaş'la karşı karşıya geldi. Bordo-mavililerin Norveçli yıldızı Alexander Sörloth, Beşiktaş karşısında attığı 2 golle maça damga vuran isim olurken ligdeki gol sayısını da 19'a yükseltti. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Sörloth hakkında konuştu.

Sergen Yalçın'dan son dakika Karius açıklaması

Sergen Yalçın'dan Karius açıklaması! Beşiktaş'ın Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın basın toplantısında Karius'un geleceğiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER