Şubat 2020 Haberleri

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye olay gönderme

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye olay gönderme Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-1 deviren Galatasaray Kulübü'nün resmi twitter hesabı, sosyal medyadan Sarı Lacivertli ekibe çok konuşulacak bir gönderme paylaşımı yaptı.

Hüseyin Çimşir'den Sörloth açıklaması

Hüseyin Çimşir'den Sörloth açıklaması Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Hüseyin Çimşir, 19 gole ulaşan Alexander Sörloth'un bonservisi almak için gelecek sezonun sonuna kadar bekleneceğini söyledi.

Ali Koç'tan şok sözler! 'Satmayın beni!'

Ali Koç'tan şok sözler! 'Satmayın beni!' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kadıköy'deki Galatasaray mağlubiyetinin ardından 'Satmayın beni!' şeklindeki sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Derbi sonrası Aziz Yıldırım'ın o sözleri hatırlandı

Derbi sonrası o konuşma paylaşım rekoru kırdı Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray'ın 21 yıldır Kadıköy'deki galibiyet hasreti 3-1'lik üstünlükle sona erdi. Dev derbinin ardından eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın konuşması paylaşım rekoru kırdı. İşte o konuşma...

Fatih Terim yine tarih yazdı

Fatih Terim yine tarih yazdı Galatasaray’ın tarihi başarılarının altında hep onun imzası var; Fatih Terim. İmparator dün bir kez daha tarih yazdı ve Kadıköy’deki 20 yıllık tabuyu yıktı. 22 Aralık 1999’da Cim Bom en son burada kazanmış, o zaman da takımın başında yine Terim maça çıkmıştı.

Mustafa Cengiz’in duası kabul oldu

Mustafa Cengiz’in duası kabul oldu Süper Lig’in 23. haftasındaki dev derbide Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ederek 22 Aralık 1999’dan bu yana Kadıköy’deki ilk galibiyetini elde ederken ligdeki galibiyet serisini de 7 maça çıkardı. Maçın ardından akıllara Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in söylediği sözler geldi.

Fenerbahçe'nin Ali Koç hezimeti! Taraftarın sabrı iyice taştı

Ali Koç Ersun Yanal'ı da al git! Fenerbahçe'ye geldiği günden beri sarı lacivertli taraftarın istediği başarıyı bir türlü sağlayamayan Başkan Ali Koç için istifa protestosu başladı. Fenerbahçe taraftarı 'Ali Koç istifa!' diye bağırdı. Taraftar öyle bir noktaya geldi ki 'Ersun Yanal'ı da al git' şeklinde sosyal medyada paylaşımlar yaptı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER