Şubat 2020 Haberleri

Ersun Yanal Ali Koç'u bu sözlerle ikna etti!

Ersun Yanal Ali Koç'u bu sözlerle ikna etti! Hafta sonu oynanan ve 21 yıllık saltanatın yıkıldığı derbinin ardından Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Ali Koç ve yönetimle bir araya geldi. Yanal, Koç'u, "Bu takımın şu anda bu durumda olmasının en büyük sorumlusu benim. Toparlayacak olan da benim.'' sözleriyle ikna etti.

Fatih Terim'den şampiyonluk ödevi!

Fatih Terim'den şampiyonluk ödevi! Fenerbahçe derbisi öncesinde her futbolcusuna özel görevler veren Fatih Terim, bunları gerçekleştiren oyuncularını kutlamıştı.

Vida'ya West Ham kancası!

Vida'ya West Ham kancası! İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham'ın, Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Domagoj Vida'yı gelecek sezon kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Alexander Sörloth ve Uğurcan açıklaması!

Alexander Sörloth için çarpıcı sözler! Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, Sörloth ve Uğurcan Çakır için ise çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasaray'dan flaş Ozan Tufan göndermesi

Ozan Tufan ile dalga geçtiler! Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından verdiği röportajda aynı cümle içerisinde 4-5 defa, “Böyle bir şey olabilir mi ya” ifadesini kullanan Ozan Tufan, Galatasaray’ın sosyal medya hesaplarında günün eğlence konusu oldu.

Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür’ün hasreti bitiyor

Trabzonspor'da hasret sona eriyor Trabzonspor'da yaklaşık 6 aylık bir tedavi süreci sonrası antrenmanlara başlayan Abdülkadir Ömür'ün Rizespor maçında kadroda olması bekleniyor.

Beşiktaş’a Dorukhan Toköz müjdesi

Beşiktaş’a Dorukhan Toköz müjdesi Başarılı ön libero, dizinden yaşadığı sakatlık sebebiyle Almanya’daki son tedavisini de gerçekleştirdi. Önceki gün İstanbul’a dönen ve teknik direktör Sergen Yalçın’a hazır olduğunu söyleyen 23 yaşındaki futbolcunun, 15 gün sonra takıma katılacağı öğrenildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER