Şubat 2020 Haberleri

Marcao Fenerbahçeli eski yöneticiyle atıştı

Marcao Fenerbahçeli eski yöneticiyle atıştı Fenerbahçe galibiyeti sonrası Marcao, Kadıköy’deki galibiyeti temsilen koluna 23.02.2020 dövmesi yaptırdığı videoyu paylaşan Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, Fenerbahçe’nin eski yöneticisi Hulusi Belgü ile atıştı.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı için gözler PFDK'da!

Fenerbahçe - Galatasaray maçı için gözler PFDK'da! Fenerbahçe'den Yanal, Ozan, Deniz, Sadık, Rodrigues ve antrenör Volkan Kazak ile sarı kırmızılılardan dört kulüp görevlisine ceza verilip verilmeyeceği görüşülecek.

Galatasaray'da Fatih Terim gözünü rekora dikti!

Fatih Terim gözünü rekora dikti! Galatasaray’ın patronu Fatih Terim, kariyerinde 9 maçlık seri yakalamıştı. Yeni hedefi Gençlerbirliği, Sivas ve Beşiktaş maçlarını da kazanarak 10’da 10 yapmak ve şampiyonluğa yaklaşmak.

Ersun Yanal'ın yerine Niko Kovac geliyor

Ersun Yanal'ın yerine o geliyor Fenerbahçe’nin gündemindeki Niko Kovac, “Değerli hissedeceğim, bir şeylerin olabileceğini düşündüğüm yere gitmeye hazırım” dedi.

Anelka'dan Fenerbahçe itirafı!

Anelka'dan Fenerbahçe itirafı! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Nicolas Anelka'dan sürpriz bir paylaşım geldi. Fransız yıldız sarı-lacivertli kulübe dönmek istediğini açıkladı.

Mohamed Elneny'de 'Mesut Özil' açıklaması!

Mesut Özil Türkiye'ye geliyor! Sezon başında Arsenal'den kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Mohamed Elneny, eski takım arkadaşı Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye gelebileceğini söyledi.

Fenerbahçe'de Kruse krizi! Kimseyle anlaşamıyor

Fenerbahçe'de Kruse krizi! Kimseyle anlaşamıyor Sarı-lacivertli ekibin futbolunda yaşanan düşüş ve kötü sonuçlar Alman oyuncuyu da kızdırdı. Hem taktik sıkıntısı çeken hem de takımla oyun içi iletişim sağlayamayan Kruse verimli olamadığı için adeta isyan bayrağını açtı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER