Şubat 2020 Haberleri

Galatasaray'a Kadıköy'de galibiyeti getiren o mektup

Kadıköy'de galibiyeti getiren o mektup Fatih Terim’in 5 farklı dilde hem Fenerbahçe’nin hem de rakip oyuncuların zaafları, artıları ve eksilerini yazan 2 sayfalık ‘zafer reçetesi’ni maçtan önceki gün takıma dağıttığı ortaya çıktı.

İşte Ali Koç'un protokolden atlama sebebi!

İşte Ali Koç'un protokolden atlama sebebi! 21 yıl sonra gelen Galatasaray yenilgisi sarı-lacivertli tribünleri çıldırttı; direkt Ali Koç’a yönelik sert bir tepki ortaya çıktı.

Trabzonspor'da Sörloth korkusu!

Trabzonspor'da Sörloth korkusu! Sezon başında Trabzonspor'a transfer olan ve gösterdiği müthiş performansla herkesin beğenisini kazanan Norveçli yıldızı Alexander Sörloth'u dünya devi Real Madrid'in yakından takip ettiği öne sürüldü.

Beşiktaş'ın yeni kalecisi Volkan Babacan olacak!

Beşiktaş'ın kalesi artık ona emanet! Süper Lig'in 23'üncü haftasında Trabzonspor ile sahasında 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Alman kaleci Loris Karius ile sezon sonunda yolların ayrılacağını açıklamıştı.

Ersun Yanal gidiyor! İşte hoca adayları!

Ersun Yanal gidiyor! İşte hoca adayları! Galatasaray'a 20 yıl sonra sahasında yenilen Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın istifası istenirken sarı-lacivertli taraftarların gönlünden 3 Türk hoca geçiyor.

Beşiktaş Vodafone Park'ta en kötü sezonunu yaşıyor

Beşiktaş Vodafone Park'ta en kötü sezonunu yaşıyor Beşiktaş, bu sezon evinde oynadığı 17 maçta 9 galibiyet alırken, rakipleriyle 3 kez berabere kalıp, 5 karşılaşmadan mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe'de Adil Rami'nin ayrılığının nedeni ortaya çıktı!

İşte Adil Rami'nin ayrılık nedeni! Fenerbahçe'de hafta içi şok bir kararla sözleşmesini feshederek Rus ekibi Sochi ile sözleşme imzalayan Adil Rami'nin ayrılığının ardında yatan gerçek ortaya çıktı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER