Şubat 2020 Haberleri

Burak Yılmaz'dan İdlib açıklaması

Burak Yılmaz'dan İdlib açıklaması Beşiktaş'ın Alanyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta takımının gollerini atan Burak Yılmaz, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kevin Prince Boateng'ten 'Türk askeri' paylaşımı

Boateng'ten 'Türk askeri' paylaşımı Beşiktaş'ın Ganalı yıldızı Kevin Prince Boateng, şehit Türk askerleri için paylaşımda bulundu.

Beşiktaş ikinci yarı 3 puanı kaptı

Beşiktaş ikinci yarı 3 puanı kaptı Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a konuk oldu. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan siyah beyazlı ekip, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Galatasaray Hakan Çalhanoğlu için düğmeye bastı

Galatasaray Hakan Çalhanoğlu için düğmeye bastı Sezonun ikinci yarısına hızlı bir başlangıç yapan Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gündeme gelen son isim Milan'ın 10 numaralı Milli yıldızı Hakan Çalhanoğlu...

Ahmet Nur Çebi'nin cezası onandı!

Ahmet Nur Çebi'nin cezası onandı! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye verdiği 15 gün hak mahrumiyeti cezasını onadı.

Göksel Gümüşdağ'dan Kopenhag yorumu

Göksel Gümüşdağ'dan Kopenhag yorumu Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Danimarka'nın Kopenhag takımıyla eşleşmelerini değerlendirdi.

Beşiktaş'ta 6 imza birden!

Beşiktaş'ta 6 imza birden! Beşiktaş’ta altyapıda önemli adımlar atılmaya devam ediyor. Genç oyuncular Emre Yıldız, Emirhan Delibaş ve Ahmet Gülay'ın ardından Atamer Bilgin, Halil Duman ve Serdar Saatçı ile de profesyonel sözleşme imzalandı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER