Şubat 2020 Haberleri

"Fırtına" ikinci yarıda koptu Şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. İlk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmada rakibini 5-2 mağlup eden bordo-mavili ekip, liderliğe yükseldi.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın Abdullah Avcı’yı solladı

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın Abdullah Avcı’yı solladı Beşiktaş'ta Abdullah Avcı yerine göreve gelen Sergen Yalçın, çok farklı bir istatistik ortaya koydu.

Alex De Souza'dan takdir toplayan davranış

Alex De Souza'dan takdir toplayan davranış Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, İdlib'de düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı. Alex'in fotoğrafın orjinalinde gülümsediği için fotoğrafı paylaşımdan önce kırpması herkesi duygulandırdı.

Başakşehir'in yıldızına flaş transfer teklifi

Başakşehir'in yıldızına flaş transfer teklifi Medipol Başakşehir'in Brezilyalı futbolcusu Robinho'ya eski takımı Santos talip oldu. İşte ayrıntılar...

Galatasaray'dan Onyekuru kararı!

Galatasaray'dan Onyekuru kararı! Galatasaray yönetimi, devre arasında yeniden kiralanan Henry Onyekuru için Monaco'ya sezon sonunda 1 yıllık kiralama teklifi yapacak.

Emre Belözoğlu'ndan yetkililere! 'Maçlar ertelensin!'

Emre Belözoğlu'ndan yetkililere! 'Maçlar ertelensin!' Emre Belözoğlu, takımda herkesin üzgün olduğunu söyleyerek, “Bir araya gelip değerlendirme yaptık. Birlikte bunun üstesinden geleceğiz” diye konuştu. Fenerbahçe kaptanı ayrıca maçların ertelenmesi gerektiğini belirtti.

Loris Karius'tan Mehmetçik mesajı

Loris Karius'tan Mehmetçik mesajı Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, şehit olan Türk askeri için paylaşımda bulundu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER