FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin Ali Koç hezimeti! Taraftarın sabrı iyice taştı

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri sarı lacivertli taraftarın istediği başarıyı bir türlü sağlayamayan Başkan Ali Koç için istifa protestosu başladı. Fenerbahçe taraftarı 'Ali Koç istifa!' diye bağırdı. Taraftar öyle bir noktaya geldi ki 'Ersun Yanal'ı da al git' şeklinde sosyal medyada paylaşımlar yaptı.

Fenerbahçe'nin Ali Koç hezimeti! Taraftarın sabrı iyice taştı - Sayfa 1

2018'de Aziz Yıldırım'ın yerine gelen Ali Koç büyük umutlarla Fenerbahçe'de Başkanlık koltuğuna oturmuştu. Ancak geldiği günden bu yana sarı lacivertli kulübün yüzü bir türlü gülmedi. Ali Koç Fenerbahçe Kulübü'ne Başkanlık adaylığı koyduğunda 'Ali Koç Başkan Fenerbahçe şampiyon!' tezahüratları yapılmıştı. Ama hiç de öyle olmadı. 

Fenerbahçe'nin Ali Koç hezimeti! Taraftarın sabrı iyice taştı - Sayfa 2

Teknik direktörlük koltuğuna Phillip Cocu layık görüldü. Sportif direktörlüğe ise 3 yıldır görev yapmamış Damien Comolli...Kadro hızla şekillendi. Yeni oyuncular geldi. Fakat Fenerbahçe'nin şanssızlığı bir türlü kırılmadı. Üst üste alınan mağlubiyetler sarı lacivertli kulübü küme düşme noktasına kadar getirdi. 

Fenerbahçe'nin Ali Koç hezimeti! Taraftarın sabrı iyice taştı - Sayfa 3

Üst üste alınan yenilgiler, Ali Koç'u Cocu ile yollarını ayırma kararına mecbur bıraktı. Bu gelişmeler yaşanırken Fenerbahçe taraftarı Ersun Yanal tezahüratları yapıyordu. Ancak Ali Koç "Gündemimizde yok" şeklinde açıklama yapmıştı.

Fenerbahçe'nin Ali Koç hezimeti! Taraftarın sabrı iyice taştı - Sayfa 4

Sarı lacivertli taraftar o kadar Ersun Yanal'ı istiyordu ki, Başkan Ali Koç fikrini değiştirmek zorunda kaldı ve 2019'un sezon ortasında Ersun Yanal'ı teknik direktörlüğe getirdi. Ersun Yanal gelir gelmez takımda hareketlenme başladı. Fakat Fenerbahçe'nin istediği gibi olamadı.