Şubat 2020 Haberleri

Fenerbahçe'de Ersun Yanal dönemi bitti

Fenerbahçe'de Ersun Yanal dönemi bitti Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdı. Yanal'ın, Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor ile oynanacak yarı final deplasman maçında takımın başında olacağı açıklandı.

Galatasaray hız kesmiyor

Galatasaray hız kesmiyor Galatasaray, Süper Lig'in 24. hafta maçında sahasında Gençlerbirliğ'ni 3-0 yendi. Sarı-kırmızılılar, ligde oynadığı son 8 maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Beşiktaş'ta Kevin Boateng kararı!

Beşiktaş'ta Kevin Boateng kararı! Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın'ın Ganalı yıldızın yeni sezonda da takımda kalmasını istediği öğrenildi.

Fatih Terim'den uyarı! Derbiyi kazandık ama...

Fatih Terim'den uyarı! Derbiyi kazandık ama... Kadıköy'de 20 yıl sonra derbi kazanan sarı-kırmızılı oyunculara teknik patron Fatih Terim'den uyarı geldi. Deneyimli çalıştırıcı, bugün oynayacakları G.Birliği karşılaşmasının çok kritik olduğunun altını çizerek herkesi maça konsantre olmaya çağırdı.

Galatasaray maçı öncesi şok gelişme!

Galatasaray maçı öncesi şok gelişme! Bu sezon attığı 12 golle Gençlerbirliği’nin en skorer ismi olan Bogdan Stancu, son antrenmanda yaşadığı sakatlık sebebiyle en az 6 hafta sahalardan uzak kalacak. Hamza Hamzaoğlu, Rumen yıldızın yerine alternatif arayışında.

Fenerbahçe 1 puanı zor aldı

Fenerbahçe 1 puanı zor aldı Süper Lig'in 24. haftasında Fraport TAV Antalyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, Zajc'ın uzatmada attığı golle rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Galibiyet hasreti 5 maça çıkan sarı-lacivertli ekip zirve yarışında bir yara daha aldı.

Çaykur Rizespor'da İsmail Kartal dönemi bitti

Çaykur Rizespor'da İsmail Kartal dönemi bitti Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda alınan 5-2'lik Trabzonspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör İsmail Kartal'ın istifasını kendilerine ilettiğini söyledi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER