Temmuz 2019 Haberleri

Ankaragücü'nde Mehmet Yiğiner yeniden başkan seçildi

Ankaragücü'nde Mehmet Yiğiner yeniden başkan seçildi Ankaragücü'nde seçime tek aday olarak giren Mehmet Yiğiner yeniden başkan seçildi.

Kardemir Karabükspor'da İsmail Demirci dönemi

Kardemir Karabükspor'da İsmail Demirci dönemi TFF 2’nci lig takımlarından Kardemir Karabükspor, teknik direktör İsmail Demirci ile anlaştı. Kardemir Karabükspor’un yeni teknik direktörü İsmail Demirci, kulüp binasında düzenlenen törenle 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Galatasaray'a müjde! Emre Mor transferi bitti

Galatasaray'a müjde! Emre Mor transferi bitti Galatasaray, Emre Mor transferini bitirdi. İspanyol basınının son dakika olarak geçtiği haberde Galatasaray'ın Emre Mor ve Celta Vigo ile anlaştığı, milli futbolcunun antrenmana çıkmayarak takım arkadaşlarıyla vedalaştığı belirtildi.

Ankaragücü genel kurulu öncesinde olay

Ankaragücü genel kurulu öncesinde olay Ankaragücü Kulübü'nün bugün gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulu öncesinde tansiyon yükseldi. MKE Ankaragücü'nün olağanüstü genel kurulu öncesi salon dışında bekleyen MKE Ankaragücü taraftarı ve polis arasında arbade yaşandı.

Mustafa Cengiz'den taraftara müjdeli haber

Mustafa Cengiz'den taraftara müjdeli haber Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, geçen sezon kiralık olarak oynayan Luyindama’nın bonservisini aldıklarını söyledi.

Atiba'dan Beşiktaş'a kötü haber

Atiba'dan Beşiktaş'a kötü haber Beşiktaş'ta sakatlığı geçmeyen Atiba, hocasından izin alarak Avusturya kampından ayrıldı.

Galatasaraylılar Koç'u neden boykot ediyor?

Galatasaraylılar Koç'u neden boykot ediyor? Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Mustafa Cengiz'e yönelik sözleri ve Fatih Terim'in tazminatını yeniden gündeme getirmesinden dolayı 'Koç' grubu için boykot çağrısında bulundu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER