Temmuz 2018 Haberleri

Beşiktaş'ın son gözdesi Chadli

Beşiktaş'ın son gözdesi Chadli Ndiaye ve Kagawa transferlerinde sıkıntılar yaşayan Beşiktaş, flaş bir ismi listesine aldı. West Brom’u gelecek planlarından tamamen çıkaran Belçikalı için İngilizler’e satış opsiyonlu kiralama teklifi dahi yapıldı. Dünya Kupası’nda harikalar yaratan Chadli ise, “Bu hafta menacerimle görüşüp kararı vereceğiz” dedi.

Galatasaray AEK ile karşılaşacak

Galatasaray AEK ile karşılaşacak Sarı-kırmızılı ekip, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın Yunanistan Süper Ligi'nin şampiyonu AEK ile karşı karşıya gelecek

Fenerbahçe'de erken seçim sesleri!

Fenerbahçe'de erken seçim sesleri! Haziran ayında ezici bir çoğunluk tarafından aldığı oyla Aziz Yıldırım'ı saf dışı bırakıp Fenerbahçe'nin yeni başkanı olan Ali Koç'un erken seçime gitme ihtimalinin olduğu ortaya çıktı.

Salih Uçan ikinci kez İtalya yolcusu

Salih Uçan ikinci kez İtalya yolcusu İtalya Birinci Futbol Ligi ekibi Empol, Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki oyuncusu Salih Uçan ile ilgileniyor.

Trabzonspor iki transferi Kap'a bildirdi

Trabzonspor iki transferi Kap'a bildirdi Trabzonspor, bir süredir transferi için uğraş verilen Seyedmajid Hosseini ve dün akşam kente getirilen Zargo Toure için KAP'a bildirimde bulundu.

Fatih Terim'den Ancelotti'ye telefon!

Fatih Terim'den Ancelotti'ye telefon! Galatasaray, Ndiaye ve Emre Akbaba girişimlerinde aşama kaydedilememesi üzerine sürpriz bir isim ortaya çıktı!

Fenerbahçeli Giulaino'ya resmi teklif!

Fenerbahçeli Giulaino'ya resmi teklif! Brezilya'dan Fenerbahçeli Giulaino için sürpriz bir iddia geldi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER