Temmuz 2018 Haberleri

Acun Ilıcalı bombayı patlattı!

Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Fenerbahçe üyesi olan Acun Medya sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç ile yaptığı görüşmeyi anlattı!

Ozan Tufan'a sürpriz teklif

Ozan Tufan'a sürpriz teklif Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Ozan Tufan ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a cevap

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a cevap Fenerbahçe'de kulübün borcuyla ilgili Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında gerginlik yaşanıyor. Aziz Yıldırım, FBTV'de önceki gün kulübün borcunun 621 milyon Euro olduğunu açıklayan Ali Koç'a yanıt verdi.

Yeni Malatyaspor Tarık Çamdal’ı istiyor

Yeni Malatyaspor Tarık Çamdal’ı istiyor Transfere hız veren Yeni Malatyaspor, hücum hattını güçlendirmek için Bursaspor’dan ayrılan Sercan Yıldırım’ı kadrosuna katmaya hazırlanırken, sağ bek bölgesi için de sürpriz bir isme yöneldi.

Diego Reyes Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Menajeri açıkladı

Diego Reyes Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Menajeri açıkladı Bir süredir Fenerbahçe'nin transfer gündemini meşgul eden Meksikalı savunma oyuncusu Diego Reyes konusunda menajeri Matias Bunge'den flaş açıklamalar geldi.

Beşiktaş Ospina için Arsenal'le anlaştı

Beşiktaş Ospina için Arsenal'le anlaştı Beşiktaş, Fabri’nin yerine almayı planladığı Ospina için Arsenal'le anlaştı. Siyah beyazlıların, tecrübeli file bekçisini bu hafta içerisinde bitirmesi bekleniyor.

Ersan Gülüm gemileri yaktı: Bonservisimi verin

Ersan Gülüm gemileri yaktı: Bonservisimi verin Beşiktaş'ın eski stoperi yeniden Siyah-Beyazlı formayı giymek için Hebei China Fortune yöneticilerine "Artık Çin'de oynamak istemiyorum. Alacaklarıma karşılık bonservisimi verin, gideyim" dedi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER