Temmuz 2018 Haberleri

Fernando Muslera Galatasaray'dan ayrılacak mı?

Fernando Muslera Galatasaray'dan ayrılacak mı? Galatasaray formasıyla 7 sezonda 4’ü lig şampiyonluğu olmak üzere 11 kupa kaldıran ve kaptanlığa kadar yükselen Fernando Muslera, Galatasaray’da kalmak istiyor.

Dursun Özbek'ten Gomis'in menajerine cevap

Dursun Özbek'ten Gomis'in menajerine cevap Dursun Özbek, Gomis'in menajerinin kendilerine zam sözü verildiğine dair yaptığı açıklamaları yalanladı.

Altınordu 1-1 Fenerbahçe maçı özeti ve golleri

Altınordu 1-1 Fenerbahçe maçı özeti ve golleri Altınordu ile Fenerbahçe, takımları Bornova Stadında hazırlık maçında karşılaştı. Maçta talihsiz bir sakatlık yaşandı.

Rusya'nın doping cezası sürecek

Rusya'nın doping cezası sürecek Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği Başkanı Sebastian Coe, Rusya Atletizm Federasyonunun cezasının devam edeceğini duyurdu.

Başkan transferi açıkladı! Galatasaray'la anlaştık...

Başkan transferi açıkladı! Galatasaray'la anlaştık... Galatasaray, Sakaryaspor'un 16 yaşındaki kalecisi Emircan Seçgin ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe - Altınordu maçında şok sakatlık

Fenerbahçe - Altınordu maçında şok sakatlık Fenerbahçe - Altınordu maçında Ali Mert Aydın sakatlanarak hastaneye kaldırıldı.

Benfica başkanı Fenerbahçe maçı için iddialı konuştu

Benfica başkanı Fenerbahçe maçı için iddialı konuştu Benfica Başkanı Luis Filipe Vieira, Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı öncesi taraftarlarına seslendi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER