Temmuz 2018 Haberleri

Çermikspor Kolombiyalılarla çeviri programıyla anlaşıyor

Çermikspor Kolombiyalılarla çeviri programıyla anlaşıyor Diyarbakır Süper Amatör Lig ekibi Çermikspor'un yeni transferleri Alberto ve Alejandro'yla Çermik'te İspanyolca bilen olmadığı için çeviri uygulaması üzerinden konuşuluyor.

Pepe'ye İngiltere'den 7 milyon poundluk teklif

Pepe'ye İngiltere'den 7 milyon poundluk teklif Beşiktaş yönetimi Vida, Quaresma ve Negredo'dan sonra Pepe'yi de satılabilir oyuncular arasına aldı. Portekizli oyuncu için İngiltere'den teklif var.

Mesut Özil sahaya kaptan çıktı PSG'ye gol attı

Mesut Özil sahaya kaptan çıktı PSG'ye gol attı Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Arsenal'in PSG ile oynadığı maça Mesut Özil kaptan olarak çıktı. Mesut maçın ilk golünü de attı.

Ali Koç takıma ne kadar para hibe etti?

Ali Koç takıma ne kadar para hibe etti? Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında Ali Koç'un kulübe 50 milyon dolar hibe ettiği açıklandı.

Fikret Orman Harun Tekin transferi için bastırıyor

Fikret Orman Harun Tekin transferi için bastırıyor Fikret Orman, Bursaspor Başkanı Ali Ay'la Harun Tekin transferi için görüştü. Fikret Orman, transferi takasla bitirelim önerisinde bulundu.

F.Bahçe'nin UEFA kadrosuna 4 transferden 2'si yazılacak!

F.Bahçe'nin UEFA kadrosuna 4 transferden 2'si yazılacak! UEFA ile Finansal Fair Play konusunda yaptığı anlaşma nedeniyle sattığı kadar oyuncuyu kadrosuna Avrupa kadrosuna yazabilecek olan Fenerbahçe'de, yeni transferlerden Andre Ayew ve Barış Alıcı, Benfica karşısında görev alabilecek.

Fenerbahçe'de Giuliano gelişmesi!

Fenerbahçe'de Giuliano gelişmesi! Geçen sezon transfer olduğu Fenerbahçe'nin gol yükünü sırtlayan ve 14 gol 5 asistlik performans sergileyen Giuliano için sürpriz karar! Öte yandan teknik direktör Phillip Cocu, stoper bölgesine takviye istedi, Damien Comolli arayışlarını başlattı!

TREND HABERLER
TREND HABERLER